Ana SayfaGüzellikDermalogica ile sağlıklı cilde ilk adım

Dermalogica ile sağlıklı cilde ilk adım

Gün içinde makyaj, hava kirliliği, kimyasal içerikler bulunan güneş filtreleri gibi birçok faktör cildimizi olumsuz yönde etkiliyor. Bu etkileri cildimizden söküp atmak ve ölü deri hücrelerinden kurtulmak için Dermalogica, sabah ve akşamları mutlaka Çift Temizleme Rutini’ne uyulmasını öneriyor.  

Birçoğumuz temizleyiciyi sabah ve akşam birer kez kullanarak cildimizi temizleyebildiğimizi sanırız. Halbuki yüzümüzü kurularken havluya geçen makyaj kalıntıları bunun tam tersini söyler. Bu sebeple, Dermalogica ilk temizlemenin ardından mutlaka ikinci bir temizlemenin de gerekli olduğunda ısrarcıdır. Aksi halde, gözenekleri tam anlamıyla açılmamış, yeteri kadar temizlenmemiş bir cilde uygulayacağınız tonik veya nemlendirici gibi diğer bakım ürünleri de yeteri kadar etkili olamıyor. 

Dermalogica Çift Temizleme Rutini’nin ilk adımı Precleanse, ciltteki yağ fazlasını, makyaj, güneş filtreleri gibi yağ bazlı kirleri cildinizden atarak ikinci temizleme için önerilen Dermalogica temizleyicisinin daha derinlemesine ve daha etkili temizlik yapmasını sağlıyor. 

Dermalogica Çift Temizleme Rutini’nin ikinci ve son aşaması cilt tipinize uygun bir Dermalogica temizleyicisi seçmekten geçiyor. Yağlı, kuru veya hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Dermalogica temizleyicileri hiçbir şekilde sabun içermiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI