Ana SayfaGüzellikDermalogica Solar Defense Booster SPF30

Dermalogica Solar Defense Booster SPF30

Uzmanlar yaz kış demeden her gün mutlaka güneşten korunmamız gerektiği konusunda bizleri uyarıyor. Ancak günlük cilt bakım rutinimizin içine bazen güneş korumalı bir ürün eklemekte zorlanabiliyoruz. Dermalogica’nın geliştirdiği Solar Defense Booster SPF30 bu problemi ortadan kaldıran mükemmel bir ürün.

Solar Defense Booster SPF30’u günlük nemlendiricinize ya da fondöteninize ekleyerek günlük cilt bakım ürünlerinizi değiştirmeden maksimum koruma sağlamanız mümkün. Solar Defense Booster SPF30’un içeriğinde cilt kanserine sebep olan UVA ışınlarına karşı cildi koruyan, ciltte derin ve kalıcı güneş hasarlarının oluşumunu önleyen Avobenzone maddesi ile UVB ışınlarına karşı maksimum koruma sağlayan güneş filtreleri bir arada bulunuyor. Aynı zamanda ürünün içeriğindeki A, C ve E vitaminleri ile yeşil çay ve üzüm çekirdeği antioksidan bir etki sağlayarak cildi zamansız yaşlanmanın etkilerine karşı koruyor.
Solar Defense Booster SPF30’u nemlendirici ya da fondötenle eşit miktarda karıştırarak kullanılabileceğiniz gibi ayrı bir tabaka halinde de cildinize uygulayabilirsiniz

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI