Ana SayfaModaDESA Tasarımlarına ‘Black Friday’ Fırsatları İle Sahip Olun

DESA Tasarımlarına ‘Black Friday’ Fırsatları İle Sahip Olun

Deri giyim ve aksesuar modasının lider markası DESA’nın çarpıcı renk ve siluetlerden oluşan ışıltılı aksesuarlarla süslenmiş ayakkabı ve çanta koleksiyonu Efsane DESA İndirimleri’ne özel kaçırılmayacak fırsatlarla moda severlerin beğenisine sunuluyor. Keskin formlar, kalın tabanlar, büyük zincirler, havalı fermuar detaylar ve pırıltılı taşlar ile bezenmiş koleksiyonda gardırobunuzun olmazsa olmazı birçok tasarımı uygun fiyat avantajlarıyla alabilmeniz mümkün.

 

Bomber ceketten couture denim cekete birçok yeni silüeti ile kusursuz bir deri giyim koleksiyonu sunan Desa’da mürdüm, mor, mavi, yeşilin farklı tonları, çok açık bejler ve somon renklerin hakim olduğu çift taraflı kürk ve deri ceketler, nakışlı bomberlar, renkli puffer montlar yine Black Friday’e özel yüzde 50’ye varan indirim imkanlarıyla gardıroplarla buluşuyor.

 

DESA aksesuar koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli ve zevkli tasarımlar da uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabileceğiniz, hayatınıza kolaylık katacak seçeneklerden oluşuyor.

 

Birbirinden şık ve kaliteli DESA ürünleri, yüzde 50’ye varan indirim fırsatı ile tüm DESA mağazaları ve desa.com.tr’de kendini özel hissetmek, stili ve seçimleriyle farklı olmak isteyen moda tutkunlarını bekliyor. Efsane DESA İndirimleri’nden beğendiğiniz deri ayakkabı, çanta, ceket ve aksesuarlara stoklar tükenmeden sahip olmak için desa.com.tr’yi ziyaret edin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI