Ana SayfaModaDesa’dan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)’na Destek

Desa’dan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)’na Destek

Entegre tesisleriyle, çantadan konfeksiyona, deri modasında sektör lideri olan DESA, kadınların üretime katılmalarına, sosyal ve ekonomik olarak güçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla KEDV ile ‘Her ilmek, bir kadına destek’ projesini hayata geçirdi.

Sağlıklı, eğitimli ve bilgili nesillerin yetiştiği daha iyi bir gelecek hayaline ulaşmak adına, en önemli konulardan birinin toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının ekonomik özgürlüğü olduğuna inanan DESA, toplumsal cinsiyet eşitliği ve fırsat eşitliğine yönelik adımlar atarak, Türk kadınının güçlenmesine destek oluyor. Kadınların ekonomik ve sosyal yaşama aktif katılımını desteklemek için ürün, hizmet ve projeler geliştirerek hem kurum politikasıyla hem de finansman olanaklarıyla fark yaratmayı hedefliyor.

Bu hedefle yola çıkarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde seçili mağazalarda ve www.desa.com.tr’de satışa çıkacak olan yüzde yüz el işçiliği ile üretilen deri çantalar, KEDV’in desteklediği kadın kooperatifleri tarafından hazırlandı.

Kadın üreticiler tarafından derilerin özel bir el işçiliği ile elde örülerek tasarlandığı bu çantalar renkli iç cepleriyle dikkat çekiyor. İster kendiniz için isterseniz de sevdiklerinize anlamlı bir hediye sunmak için ‘Her ilmek, bir kadına destek’ çantaları ile alışveriş yaparken kadın emeğine de destek sağlayabilirsiniz.

Satıştan elde edilecek gelirin belli bir kısmını KEDV’e bağışlayacak olan DESA, bu projesi ile moda severleri kadın kooperatiflerine destek olmaya davet ediyor.
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI