Ana SayfaModaDesigners Iconic’ten Enerjinizi Yükseltecek Yaz Seçkileri

Designers Iconic’ten Enerjinizi Yükseltecek Yaz Seçkileri

Yaz döneminin ruhunuzu iyileştiren pozitif enerjisini giyim, aksesuar, ev-yaşam ürünlerine taşıyarak özgün stilini yaşam tarzlarına yansıtan tasarım severlerler ile buluşturan Designers Iconic alışveriş platformu, geleceğe yön veren çağdaş Türk tasarımcılarının sınırlı sayıda üretilen yenilikçi yaz koleksiyonu ürünlerini sezonun dinamik dokunuşlarıyla bir araya getiriyor.
 

 

2021 yaz sezonunun olmazsa olmazı içinizi ısıtacak sıcak tonların beyaz ve altın ile yakaladığı uyum, kaliteli kumaşlar ve farklı dokularla hayat buluyor. Grafik oyunlarının ön planda olduğu desenler ve pileli tonlar arasına gizlenmiş turuncular ile enerjik bir anlatım yakalayan plaj giyim tasarımları, detaylara önem veren kadınların tercihi olmaya aday görünüyor. Geri dönüştürülmüş ve organik materyallerden çevre dostu süreçlerle üretilen sürdürülebilir tamamlayıcı aksesuarlar, 70’lerin ikonik çizgisel ruhunu daha iyi bir dünya için doğa dostu seçenekleri ile sahillerin vazgeçilmezi haline getiriyor. Sezonun gözdesi canlı renklerin cesurca kullanıldığı uğurlu hayvan motifli takılar, günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek oversize tasarımlar ile sportif ve şık kombin alternatifleri sunuyor.

 

Yaz aylarının yenileyici enerjisiyle kendinizi ve yaşam ortamınızı daha özgür biçimde ifade etme fırsatı sunan yaratıcı tasarım objelere şimdiden evinizde yer açmaya başlayabilirsiniz. Geride iz bırakacak yaz kokusuna hala karar veremeyenler için bergamot ve amber notalarıyla unisex parfüm deneyimini keşfe sunan Designers Iconic platformu, yazın ışıltısını cildinizde hissedeceğiniz kadın ve erkekler için doğal formüllü pek çok farklı bakım ürünlerini bir araya getirerek yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz vazgeçilmez yaz seçkilerini tek noktada bulma imkanı sağlıyor.

 

Aralarında Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Bashaques, Niyazi Erdoğan, Common People, Özlem Kaya, Jaquette By Elvan gibi tasarımlarıyla ün kazanmış markaların yanı sıra, geleceğe yön veren özgün ve çağdaş Türk tasarımcıların yenilikçi ürünlerinin yer aldığı Designers Iconic dijital alışveriş platformu niş tasarımları bir araya getirerek stil sahibi müşteri portföyüne selektif bir ürün çeşitliliği sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI