Ana SayfaGüzellikDettol No-Touch El Yıkama

Dettol No-Touch El Yıkama

Türkiye’de bir ilk olan Dettol No-Touch, harekete duyarlı teknolojisi ile pompa yüzeyine dokunmadan sabuna ulaşmaya olanak sağlıyor. Dettol’ün yaptığı araştırmalar gösteriyor ki; sıvı sabun için kurulan temas esnasında bile birçok zararlı bakteri, sabun pompası ve civarındaki dokunulan yüzeyler ile ele geçebiliyor. Bu durum, doğru olmayan el yıkama yöntemleri ile birleştiğinde aile sağlığını tehdit ediyor. Yeni Dettol No-Touch üstün teknolojisi ile bu tehlike tamamen ortadan kalkıyor.

Bakterilere karşı Dettol No-Touch %100 üstün koruma sağlıyor. Dettol No-Touch eşsiz sensör teknolojisi ile siz dokunmadan elinizi hissediyor, tek yapmanız gereken elinizi sensörün altına uzatmak ve doğru yıkama yöntemleri ile ellerinizi yıkamak.
Türk Pediatri Kurumu’nun önerdiği Dettol, bakterilere karşı %100 üstün koruma sağlıyor. Türk Pediatri Kurumu’nun önerdiği Dettol No-Touch el hareketini algılıyor ve doğru miktarda Dettol antibakteriyel sıvı sabunu siz dokunmadan akıtıyor. El temasına gerek olmaksızın bakterileri anında öldürerek el hijyenini garanti altına alabilen tek ürün olarak aile sağlınızı güvence altına alıyor. Dettol No-Touch ile çocuklarınıza el yıkamayı sevdirmek ve el yıkama alışkanlığı kazandırmak sizin için çok kolay olacak.
Fonksiyonu ve şık tasarımı ile kısa sürede tüm dünyada bilinçli annelerin vazgeçilmez hijyen ürünlerinden biri olan Dettol No-Touch, 3 farklı çeşidi; Original, Nemlendirici Salatalık Özlü, Yeşil Çay ve Zencefil Özlü ile dokunmadan hijyen sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI