Ana SayfaErkek ModasıDiamond by Naci Şenocaklı`dan yeni Saat Koleksiyonu

Diamond by Naci Şenocaklı`dan yeni Saat Koleksiyonu

Ünlü mücevher tasarımcısı Naci Şenocaklı, el işçiliği ile üretilen benzersiz koleksiyonları ile kadınlar kadar beyleri de hayran bırakan modeller sunuyor. 36 yıldır mücevher tutkunlarının buluşma noktası olan Diamond  by Naci Şenocaklı mağazalarında, erkekler için kravat iğneleri, yüzükler ve birbirinden şık kol düğmeleri sunulmakta. Markanın 2011 koleksiyonu, beyler için hazırlanan saat modelleriyle dikkat çekiyor!

Zamanın değerini bilenler için sınırlı sayıda üretilen saat koleksiyonu, 8 farklı modelden oluşuyor. Büyük kadranlı, maskülen modellerden hoşlanan hanımların da beğenisini toplayan saatler, çelik kasa, safir cam ve Quartz makine ile hazırlandı. Tarih, saniye ve pusula gibi özellikler sunan modellerin yanı sıra Tachymeter ibaresi taşıyan saatler özellikle spora meraklı beyler için ideal. Takimetre özelliği, hareket halindeki bir cismin hızını hesaplamaya yarıyor. Bu özelliğe sahip modellerle, saatte kaç km hız ile koştuğunuzu görebilirsiniz. Su geçirmeyen saatler, 2 yıl garantili…

Zevkli beyler için etkileyici bir armağan arayanlar, koleksiyonu Diamond by Naci Şenocaklı’nın Suadiye, Akmerkez ve Nişantaşı mağazalarında görebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI