Ana SayfaModaDiane Von Furstenberg Özür Diledi

Diane Von Furstenberg Özür Diledi

New York Moda Haftası öncesi Amerikan Moda Tasarımcıları Derneği tarafından Moda Haftası`nda uyulması gereken kurallar adı altında bir liste yayımlanmıştı. Bu listede sağlıklı kiloda olmaları için 16 yaşından küçük modellerin podyuma çıkarılmamasını söyleyen kural geçen hafta gerçekleşen New York Moda Haftası`nda gözden kaçtı.

Amerikan ModaTasarımcıları Derneği başkanı da olan Diane Von Furstenberg`in NY Moda Haftası`ndaki defilesinde 15 yaşında bir mankene yer verdiği ortaya çıktı.  Bunun üzerine bir özür mektubu yayımlayan ünlü tasarımcı, modelin gözden kaçtığını belirtti. Kast ajansına bir dahaki sefere çok daha dikkat etmesini tembihlediğini de belirten Furstenberg, bu durumdan ötürü çok utandığına da mektubunda yer verdi.

`Benim örnek olmam gerekirken böyle bir olayın benim defilemde gerçekleşmesine çok üzüldüm ve çok utandım. Bundan sonra ajansıma kesin talimat verdim seçmeye gelen modellere kimlik soracaklar.` İyi bir lider olmaya çalıştığını söyleyen tasarımcı `lütfen ama lütfen beni affedin` diyerek de mektubuna son verdi.

Konuyla ilgili 15 yaşında olup da gözden kaçan mankenin adının Hailey Clauson olduğu öğrenilirken, modelin daha önce ADAM, Z Spoke by Zac Posen, Gucci, Versace, Christian Dior, Lanvin, Hermes, Miu Miu ve Louis Vuitton gibi önemli markaların defilelerinde yer aldığı söylendi.

 Hailey Clauson

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI