Ana SayfaMagazinDidem Erol Kukuriku filminde

Didem Erol Kukuriku filminde

Manken olarak tanıdığımız Didem Erol, Amerikalı oyuncu David Carradine’in 2000 yapımı “Verici” (The Donor) adlı filminde bir öğrenciyi canlandırmış, bu küçük rol ona bambaşka bir dünyanın kapılarını aralamıştı. Antalya’da çekilen bu filmin ardından yurtdışına giden Erol, orada çeşitli filmlerde rol aldı ve “Dana Flynn” adını kullanmaya başladı.

Bir süre sonra ülkeye dönen Erol, Amerikalı yönetmen Quentin Tarantino ile aşk yaşadığını öne sürünce bir anda magazin dünyasının gündemine oturdu. Kendisine inanmayanlara da Tarantino ile çektirdiği fotoğrafları kanıt gösterdi.

Kodurgalı Didem

Didem Erol şimdilerde sadece işiyle gündeme gelmek istiyor, bunun için vaktinin büyük bölümünü “Kukuriku: Kadın Krallığı” filminin Bolu’daki setinde geçiriyor. İktidarı ele alan kadınların komik öyküsünü konu alan filmde başrolü üstlenen Erol, ‘Kodurgalı’ adlı karakteri canlandırıyor.

Kodurgalı, 35-40 yaşlarında, güzel, çekici, güçlü ve karizmatik bir kadın. Kaldıray (Levent Ülgen) ile evli. Bir oğlu var. Zambak Sultan’ın (Serap Aksoy) sağ kolu. Oldukça sert ve disiplinli biri ama çok da iyi yürekli. Erkeğine asla el kaldırmıyor, hiçbir zaman dile getirmese de Kaldıray’a aşık ve oğlunu da çok seviyor…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI