Didem`in İzi`nin birbirinden yaratıcı ve eğlenceli kolyelerinin yeni koleksiyonu hazır! Gelecek hafta satışa çıkacak olan koleksiyonun en güzel parçası olan `Elimisallasam50si` pleksi kolyesi ise herkesten önce 3 şanslı Trendus okurunda olacak.
Bu özel kolyeyi kazanmak için tek yapmanız gereken 26 Eylül Perşembe günü saat 14:30`da twitter hesabımız @trendusfelis üzerinden sorucağımız soruya #dideminizi hashtagi ve @trendusfelis mention`ı ile birlikte doğru yanıtı veren ilk 3 kişiden biri olmak.
Didem`in İzi`nin bir önceki koleksiyonu olan `Arabesque Koleksiyonu`nda yer alan derlerimize derman, uslandımartık, unutuldum, nevarsabendevar kolyeleri de ünlüler tarafından çok beğenilmişti. Fotogaleriye tıklayarak Didem`in İzi kolyelerini kullanan ünlüleri inceleyebilirsiniz.
Not: Cevabınızın geçerli olması için #dideminizi hashtagi ve @trendusfelis mention`larını kullanmayı unutmayın 🙂