Ana SayfaAstrolojiDikkatli Olun: Kasım 2022’deki Dolunay Sizi Kaosa Dalmaya Zorlayacak

Dikkatli Olun: Kasım 2022’deki Dolunay Sizi Kaosa Dalmaya Zorlayacak

8 Kasım’da gelen dolunay yılın son tutulması ve her zamanki gibi sırları açığa çıkarıp bizi duygusal patlamalara sürükleyecek. La luna, maddi rahatlıkların ve cömert yaşamanın sembolü olan güçlü iradeli Boğa’da konuşlanacak, böylece günlük hayatımızda finansal sürprizlerin, gizli duyguların ve genel bir huzursuzluk duygusunun ortaya çıkmasını bekleyebiliriz. Ancak Kasım 2022 Dolunayının manevi anlamını biliyorsanız, bu kaotik enerji ile nasıl çalışacağınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Astrolojide dolunaylar, kurtuluşu ve tezahürü temsil eder. Dolunayın ışıltılı uzun huzmelerini gizli duygularımıza ve gömülü düşüncelerimize yansıttığı, onları görmezden gelmemizi zorlaştırdığı bir tam daire anı… Tutulmalar, kaotik titreşimleri kaderin cilveleriyle çoğaltır, bizi yaşadığımız sorunlar ve duygularla yüzleşmeye zorlar.

Bu nadir görülen tam tutulma, tercih ettiğimizden daha hızlı kararlar almamıza neden olabilir. Gelecek sezona girmeden önce dikkat edilmesi gereken bir şey keşfedebilirsiniz. Ay tutulması, bu değişimlerin dış etkilerini anlamamıza yardımcı olabilir. Çoğu zaman bir ay tutulması sırasında başkalarının hayatımız üzerindeki etkisinin farkına varırız.

Toprak burcu Boğa, kutsal kişisel alanına ve rahatlığına önem verdiğinden, ay tutulması yapılarımızda aksamalara neden oluyor ve güvenlik duygumuzu tehdit edebilecek ifşaları kışkırtıyor. Genel olarak, Kasım 2022 ay tutulması, büyümeleri için herkesi rahatlık alanlarından çıkarmak için burada.
 

Kasım 2021 Ay Tutulmasının Enerjisiyle Nasıl  Başa Çıkılır?
Dolunayın yoğunluğu nedeniyle, dolunaylar tipik olarak  manifest ve büyü için idealdir, ancak tutulma enerjisi kararsızdır, bu nedenle dolunayda sahip olduğumuz duygu ve fikirler hassastır ve muhtemelen kendimizin gerçek bir yansıması değildir. Tutulma, belirli bir enerjiyi getirmeye çalışmak, dilekler dilemek yerine, sessiz bir iç gözlemi ve kaostan uzak durmayı gerektirir.

 
Ay tutulmaları sırasında, artık ruha hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya teşvik ediliriz. Dolunay, salıverme, arınma ve veda etme zamanıdır. Derin bir meditasyon yapmak, kendinizi topraklamak ve bırakmak istediklerinizin köküne inmek için harika bir zaman! Hayatınıza artık neyin değer katmadığını veya kimlerin bundan daha fazla değer yaratabileceğini düşünün ve kararlar verin.
 
Sabit burç Boğa, sebepsiz yere inatçı boğa olarak adlandırılmaz. Bununla birlikte, tutulma sizi durgun tutan şeylerin derinliklerine inmek için doğru bir andır. Bir ilişki sona mı yaklaşıyor? İşiniz istediğiniz lüks yaşam tarzını desteklemiyor mu? Bu dolunay, sınırlar oluşturmanız ve büyümeniz için gereken türden bir zaman olacak. Bu karanlık enerjinin kaosunun büyüsüne kapılırsak, harika şeyler ortaya çıkabilir. Gitmek isteyen şeyleri bırakın gitsin ve gelebileceklere yer açılsın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI