Ana SayfaModaDilek Hanif 2011 2012 Sonbahar Kış

Dilek Hanif 2011 2012 Sonbahar Kış

Osmanlı geleneğinin stil mirasından esinlenerek hazırlanan Dilek Hanif 2011/12 Sonbahar Kış











































































































































Haute Couture koleksiyonunun çıkış noktası 1970’lerin altın çağını çağrıştıran sofistike cazibe! 

Siyah ve gece mavisi gibi zamansız renklerin kromatik zenginliği ile kiraz kırmızısı ve eflatunun yoğun zarafetinde bir palet kullanan Hanif, altın dokunuşları ile ışığın etkilerini ve yüzeyin rafine edilmiş transparan etkilerini ortaya çıkaran muhteşem kontrastlar yaratılmış.

Kumaşlar ışıltılı saten brokarlardan, krepin rafine matlığına kadar geniş bir yelpazede dantel ve şifonun ‘çıplak dokunuşlarını’ da kapsarken diğer taraftan kullanılan elementlerin saflığı gösterişli bir akıcılık kazandıran şık kürk yaka kenarları ve etek uçlarıyla vurgulanmakta.

Koleksiyonda bedene sıkıca oturan, ultra feminen kesimlerle yaratılmış denizkızı silüetleri öne çıkartılırken, transparan detaylar, keskin pliseler ve bel çizgisini vurgulayan, vücudu saran drapeler duygusal bir zarafet içinde birarada kullanılmış.

Mikro düğmelerle sona eren  ‘gigot’ ve ‘kelebek’ kollarıyla arka ile ön arasında yaratılan hacim asimetrisi, tuvaletlerde Haute Couture gösterişini yansıtan detaylar olarak dikkat çekiyor.

Dilek Hanif’in yarattığı imaj ve farklı kültürel esinler ve etkiler arasındaki yaratıcı zarafet stil ikonu Maria Berenson’un mükemmel cazibesini hatırlatırken kıyafetlerin güzelliğiyle her kadının giydiğinde hayalini gerçeğe dönüştürmesine şans tanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI