Ana SayfaModaDilek Hanif Kaftanları Fas`ta

Dilek Hanif Kaftanları Fas`ta

Dilek Hanif’in Osmanlı Kaftanları Fas Marrakech’de görücüye çıkıyor…

08-09-10 Aralık tarihleri arasında

Dilek Hanif  08-09-10 Aralık tarihleri arasında Maroc Resmi Haute Couture Fedarasyonu (La Federation de la Couture Tradıtıonelle Marocaine) tarafından Marrakech’de düzenlenen “Fashion Day Maroc” adı altındaki moda haftasına onur konuğu olarak davet edildi.

Hanif, 10 Aralık’da Marrakech’in efsane oteli Hotel La Mamounia’daki gala gecesinde 2010 – 2011 kış koleskiyonunu tanıtacağı bir defile düzenleyecek. 

Arap Sosyetesi İçin Osmanlı Kaftanları 

Özellikle Arap ülkelerinden gelecek basın ve alıcı gruplarının dikkatini çekecek stilize edilmiş Osmanlı Kaftanlarını da podyuma taşıyacağını belirten Hanif, “ Batılı ülkelerin yanısıra, doğu ülkelerinde de her geçen gün artan lüks tüketim potansiyelinin değerlendirilmesi gerekiyor ” diyor.

Gala Defilesi Dilek Hanif’in..

Hanif, aralarında Fransız tasarımcının da yer aldığı moda haftasının gala defilesi için teklif almasının Türk modası adına da  gurur verici olduğunun altını çizerken, markasını yeni bir pazara tanıtıyor olmakdan da ayrıca mutlu olduğunu açıklıyor. Değerli taşlar, kristal ve altın işlemelerin öne çıktığı el işçiliği ile üretilmiş, Dilek Hanif imzalı cepkenlerin ve kaftanların Arap sosyetesi içinde  büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI