Ana SayfaGüzellikDior 2012 Yaz makyaj koleksiyonu

Dior 2012 Yaz makyaj koleksiyonu

Canlı renkler ve kolay bir yaşam… Dior Cruise ruhu parlıyor ve en güzel tonlara ilham veriyor. Güneşin zarafetine tutkun olan Christian Dior, daha 1948’de Dior Resort ve Spring koleksiyonlarını yarattı. Şık mayolar ve ışıltılı kıyafetler. Eşsiz outdoor şıklığı: kadınları her zaman olduğundan çok daha fazla aydınlatan güneşin parlaklığını sunan bir Dior tarzı. Son derece feminen dökümlü elbiselerle tamamlanmış bronzlaşmış bir cilt.

5 COULEURS CROITE EDITION

Yalnızca bu yaza özel, 5 renkli far paletleri, Moda Evi’nin couture elbiselerindeki uzmanlığı yansıtan ve güneş ışınlarını çağrıştıran çizgilerle süslenmiştir.

1 COULEUR EYE-GLOSS

Islak görünümü, parlaklığı ve yoğun renkleriyle gözlere ışıldayan bir canlılık katar. Bu büyüleyici jel göz kapakları üzerinde anında erir ve canlı bir görünüm yaratır.

DIORSKIN NUDE TAN

Dior, doğal ve parlak bir bronzluk için, tüm cilt tonlarında çıplak görünüm etkisi oluşturan, sağlıklı ve ışıltılı görünüm kazandıran makyaj ürünleri oluşturuyor. İki ürün tüm cilt tonlarında sağlıklı ve ışıltılı eşsiz bir görünüm yaratarak, cildin parlaklığını arttırıyor.
Nude Tan, formülünde cilt tonuyla ortamdaki ışıkla uyum sağlayan yarı saydam mineral prizmalar bulunduruyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI