Ana SayfaGüzellikDior Addict Lipstick

Dior Addict Lipstick

Christian Dior moda ve kadınlar konusunda bir sanatçıydı ve vücutları giydirmenin yüzleri giydirmek kadar önemli olduğuna inanıyordu. Dior evreninin rengini, son dokunuşunu vermek için ilk Dior makyaj ürünü bir lipstick oldu. Sade, ultra feminen, cüretkar ve renkli dudaklar Dior’un markası haline gelmiştir.Ve bugün ilk ve tek olarak Kate Moss ‘un stilinde hayat buluyor.

Yepyeni ikonik Dior Addict,’i keşfedin; moda ve kadınlara ayrılmış bir ruj. Güzellik ve stil, renk ve couture duyurusu, Dior ve bağımlıları arasında bir aşk beyanı.
Kate Moss yıllardır John Galliano’nun ilham perisi. Onun eşsiz güzelliğinin yanı sıra moda tutkusu John Galliano için sonsuz bir kaynak olmuş. Yıllar içinde,  kalıcı dostluk ve moda ortaklığı kurmuşlardır. Kate harici hiç kimse Dior Addict ile bu denli bütünleşemezdi.
Renkler, imzanız haline gelen bir görünüm yaratıyor. Dior Addict: Dior’a tutku ile bağlı tüm moda hayranlarını hedefliyor. Parıltılı ya da Rock and Roll görünümü sihirli bir ipucu gibi sadelik ve duygusal etki ile dudağınıza uygulanabiliyor.
Amaç ayna önündeki mutlak dişiliği ortaya çıkarmak. Dior Addict’te canlı renk ve parlaklık sağlayan tamamen yeni, duyusal formül bulunuyor. Hafif kremsi dokulu bu formülü tamamen bağımlılık yaratan bir zevk. Klasik bir ruj dan % 25 daha az balmumu kullanılarak, yerine olağanüstü bir jel içeriyor. Bu olağanüstü madde modern şeffaflık, yoğun dolgunlaştırıcı, nem ve parlaklık, hacim ve her şeyden önce, renk yoğunlaştırmada büyüteç etkisi sağlıyor.
Sürülmesi kolay ve tahrik edici, temel Dior Addict tonları heyecan ve arzular ile oynuyor. Parlak, kişisel, duygusal ve her gün elegan bir etki oluşturarak kendini yenileme sürecinde modern, sürekli değişen kadınları temsil ediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI