Ana SayfaGüzellikDior Bird of Paradise

Dior Bird of Paradise

Göklerde hiç durmadan dolaştığına inanılan ve eşsiz renklere sahip olan Cennet Kuşu, Dior`un 2013 yaz koleksiyonu Bird of Paradise`a ilham verdi. Mavi ve yeşillerin farlara hakim olduğu koleksiyonda sınırlı sayıda üretilen Nude allıklar, yaz bronzluğunuza ışıltı katmaya geldiler.

Tyen tarafından tasarlanan koleksiyon, Dior`un makyaj tasarımcısı Violette`ye ilham verdi ve ortaya "Vahşi Tüy" ile "Parlak Egzotik"ismi verilen iki farklı makyaj stili çıktı. İngiltere ve tüm dünyada 17 Mayıs`tan itibaren satışa çıkan koleksiyonda yer alan ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyebilir, ortaya çıkan iki makyaj stilini aşağıdaki adımları takip ederek üzerinizde uygulayabilirsiniz.

Vahşi Tüy makyajı:

Yüz: Sade ve bronz bir görünümle yüz, bir yaz gününün gözü karalığını ortaya çıkararak ışık ve altın rengi vurgularla oynuyor. 
Gözler: Mavi ve egzotik yeşillerle ışıldayan yaza özgü bir dumanlı bakış işe karanlık bir görünüm ortaya çıkıyor. Dudaklar: Sade ve dolgun dudaklar, şeffaf kahverengi tonlarıyla hoş bir şekilde renklendiriliyor.
Yanaklar: Mercan rengi allık, tüm yüzü güzelleştirerek tene parlaklık ve ışıltı veriyor.
Tırnaklar: Mavi tonlarından oluşan bir renk spektrumu oluşturarak tavus kuşunun tüylerine dönüşüyor.

Parlak Egzotik:

Yüz: Ultra doğal bir bronzlukta pudralı.
Gözler: Hoş parıldayan altın dokunuşlarıyla belirginleştirilen ıslak bir mavi görünümü sağlayan asidik renkler.
Dudaklar: Tropikal adalarla aynı dalga boyunda ekstra renk uygulamasıyla belirginleştirilmiş.
Yanaklar: Pembe bir allıkla şekil verilmiş.
Tırnaklar: Eller ve ayaklardaki oje kombinasyonu amber çiçeği pembesini petrol mavisi ile karşı karşıya getiriyor. Altın rengi bir cilt üzerinde çarpıcı tırnaklar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI