Ana SayfaGüzellikDior Capture Total Night Ritual

Dior Capture Total Night Ritual

Dior Capture Total Night Ritual yaşlanma karşıtı komple gece kremi, cildin gece boyunca onarımı için fayda sağlayan bir krem. Yoğun onarıcı gece kremi ( normal ve karma ciltler için) olan bu ürün her cilt tipine uygun formülü ile gece boyunca cilde enerji veriyor. Cildi gün boyunca oluşan yaşlanma belirtilerini hazırlık yapan Capture Total Night Ritual sabah uyanma ile birlikte cilde daha dirilik ve ışıltı veriyor.

Intensive Night Restorative Cream (Yoğun onarıcı gece kremi) krem içinde 3 faydalı etki ile cildin güvenli gelişimini sağlayan bir ürün. Olması gereken enerji dozu sağlıyor ve böylelikle gece boyunca cildin aktivitesini artırıyor. Cildin antioksidan üretimini artıran krem;  bu sayede gün boyunca koruma mekanizmasını destekliyor.
Intensive Night Restorative Rich Cream (Yoğun onarıcı zenginleştirilmiş gece kremi)  ise her sabah cildin daha genç ve doğal görünümü sağlayan bir krem. Krem sayesinde yumuşak ve dolgun cilt daha ışıltılı ve diri bir hal alıyor. Enerji ile zenginleşen cildi gündüz yaşanan etkilere karşı daha iyi hazırlıyor.
Capture Total 21 Night Renewal Treatment ise her cilt tipine uygun formülü ile gece boyunca cilde enerji veriyor. Cildi gün boyunca oluşan yaşlanma belirtilerini hazırlık yapıyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI