Ana SayfaModaDior "Chin Up" Kampanyası İle Olağanüstü Kadınları İşaret Ediyor

Dior “Chin Up” Kampanyası İle Olağanüstü Kadınları İşaret Ediyor

Dünya çapında etki yaratmak için çalışan tutkulu ve kendini adamış bu kadınlar, hemcinslerine esin kaynağı olabilecek yolculuklarını Dior Parfums’un yeni kampanyası #DiorChinUp’ta gururla paylaşıyor. Onlarla birlikte ve onlara teşekkürleri ile Dior cesarete, öz olumlamaya, gurura ve paylaşmaya odaklanarak, bilhassa da deneyim yolculuğu ile dişiliği övmeyi seçiyor.

Dior Parfüm ve Moda Evi’nin geçmişi çok sayıda güçlü kadın figürü barındırıyor ve hayatının dizginlerini eline alan azimli kadınlarla vurgulanıyor.  Bu figürler arasında Christian Dior’un sevgili kız kardeşi Catherine Dior, parfüm ve moda evini gözeten kahraman olarak başı çekiyor. Tutuklanan ve sınır dışı edilen bir direnişçi olan Catherine, erkek kardeşinin her daim cesaret ve doğruluk ilham perisi oldu.

Güçlü dişiliğin damgasını vurduğu bu Dior ruhu, on yıllar sonra J’adore ikonu ve kendini adamış bir sanatçı olan Charlize Theron ve Dior kadın giyim koleksiyonlarının ilk sanat direktörü ve özgür feminizm sözcüsü Maria Grazia Chiuri gibi isimlerde hayat buldu. Bu kararlı feminizmi başkaları da sergiledi; örneğin Dior’un iş ortağı olan Grasse’taki parfüm çiçeği üreticileri, özellikle de bölgenin tüm güzelliğini meydana çıkaran ve geleneksel uzmanlığını gelecek nesillere aktarmaya kararlı Carole Biancalana.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI