Ana SayfaGüzellikDior Hydra Life

Dior Hydra Life

Hydra Life Dior hydration cilt bakım serisinin ilki, zamanın izlerini geri döndürmek için anti-aging serumla geliştirilmiş.

HYDRA LIFE Skin Perfect, sayesinde cildinizir genlçlikle canlanacak. Nemlendiriciden çok daha fazlası, Hydra Life zamanın ilk izlerini geciktiren anti-aging serumuyla birlikte ilk nemlendiricili Dior cilt bakımı serisini çıkarttı. Bu güçlü serum, Dior Gardens’dan gelen üç bitki özüyle oluşturulmuş, cildin her katmanındaki hücrelerin özündeki aktif zengin su döngüsünü arttırıyor.
Essential Skincare her cilt tipi için hidrasyon sağlıyor. Günlük güzellik bakımlarına ek olarak, daha sade ve direk olarak yaşlanmanın ilk işaretlerine etki ediyor, bugünün otuzlu yaşlarındaki kadınları daha çok çalışan ve hareketli hayatlarının sonucunda oluşan izlerini hedef alan bir cilt bakımı istiyorlar. Bu kadınların yüksek standartlarına ulaşmak için Dior yeni ürününü Skin Perfect’i yarattı: “anti-fatigue” tedavisi ve cilt tamamlayıcısı.
Mükemmelliğinizi ortaya çıkartabiliyorsunuz.  Düzenleyici bitki. Bütün Hydra Life serisinde yer alan Jisten, Centella ve Siyah Gül’e ek olarak anti-aging serumun içeriyor, Skin Perfect, Dior bahçelerinin yeni özü olan Mallow Plant Asiti de içeriyor. 1988’den beri özüne çalışmalar ve araştırmalar yapılıyor, Mallow bugün mükemmel düzenleyici gücünü ortaya çıkartıyor; düzenli kullanımla, gözenekler daralıyor, cilt pürüzsüzleşiyor ve daha düzgün ve ışıltılı oluyor.
Skin Energizer yeni nesil cilt “starter”ı. Cildinin daha çabuk düzelmesini isteyen ve yüzünü yorucu günlük hayatının etkilerine teslim etmek istemeyen her kadın, Skin Energizer: Radiance Awakening Energising Moisturiser ile bu görevi ele alıyor. Cildin daha hızlı iyileşmesi, yorgunluğun izlerinin azalması ve strese karşı daha iyi direnç sağlanmasına yardımcı oluyor. Bağımsız ışınların zararlı saldırısından ideal korumayı sağlayarak enerji veriyor. Uykusuz bir gecenin ardından sabah ilk olarak kullanılacak mükemmel bir kokteyl, cildi pürüzsüzleştirirken, ideal tazelik, ton ve ışıltıyı koruyor, tek ve ya günlük kremin altına kullanılabiliyor. Yeni ultra-taze ve rahat dokusu, enerjiyle hücrenin yedek gücünü cildi harekete geçiriyor ve eşsiz ışıltısıyla sabah ilk olarak parlaklık sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI