Ana SayfaGüzellikDIOR New Christmas Look 2010

DIOR New Christmas Look 2010

Christian Dior’un altın tutkusu, festival havası taşıyan gece makyajı koleksiyonuna ilham vermiş. Birbirinden farklı kombinasyonlar ve koyu siyahın gizemi ile yeniden yorumlanan altın büyüleyici gece kreasyonlarında yeniden hayat buluyor. 

Modacıların gözdesi Belle Epoque`nun zarafetinden ilham alan Dior Minaudière, koleksiyonun olmazsa olmazı. Taşımak için mükemmel olduğu kadar, kullanması da baş döndürücü.
Dior Minaudière’de gece makyajı, çarpıcı ve değerli bir el çantasında zenginleşiyor… Bir gecenin vazgeçilmezlerinden, bu siyah Dior minaudière piyedepul deseniyle işlenmiş. Sınır tanımaz, şık desenler ve inanılmaz zarafet. Robert Piguet tarafından 1938 yılında kullanılmaya başlayan, Christian Dior’a özgü ünlü siyah ve beyaz ekose desen, Dior Modaevinin bir amblemi haline gelmiş. İnce rugan deri üzerinde günümüzün trendleri arasında zarif bir şekilde yerini alıyor. Pırıltısını vurgulamak için, aksesuar olarak da dikkat çeken “ Dior Minaudiere” üzerindeki DIOR logo ve vintage kapatma tokası ile beğeni topluyor.  
İçinde, dudaklarınıza ve gözlerinize hayran bıraktırmak için ihtiyacınız olan her şey var. Gözler için, ünlü piyedepul deseniyle üç farklı göz farının değerli bir harmonisi. Dudaklar için, iki ultra-parlak dudak tonlarını ortaya çıkan kadınsı bir zarafetle açılacak altın bir kapak.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI