Ana SayfaGüzellikDior Prestige Serisi

Dior Prestige Serisi

Dior Prestige ‘in kalbindeki çok değerli sır, olağanüstü direniş gösteren Rose Satine™’de saklı. Yaprakları en güzel saten kadar yumuşak ve narin olan bu çiçek, sıra dışı bir direniş gücü gizliyor.

Rose Satine, Christian Dior’un Normandiya bahçesindeki sihirli kraliçesiydi. Çocukken, zamanın yıkıcı etkilerine meydan okuyan şaşmayan zarafetine hayran kalma fırsatı yakalamıştı. Modacının çocukluk anılarından biri, Rose Satine™’in sekiz yıl boyunca antik gül uzmanı André Eve tarafından tutkuyla yetiştirilmesidir. Orijinalinden, birçok farklı türü yetiştirilen bu marifetli çiçek, Dior bilim adamlarına sıra dışı tabiatının sırlarını öğrenme şansı tanıdı.

Hayranlık uyandıran çalışmalar, Rose Satine™’in güzellik sırlarını cömertçe ortaya koydu ve dış faktörlerle karşı karşıya kaldığında geliştirdiği direniş kaynağını açığa çıkardı.

Etkili yaşlanma karşıtı özellikleriyle, Dior Prestige serisi hassas ve yorgun ciltleri yoğun bir şekilde onarmaya yardımcı oluyor.

Aşırı lüks doğasıyla Dior Prestige serisi zevke ve hazza gerçek bir davet sunuyor. Cildinizin canlılığını yeniden kazandırırken sıkılaştırıp ışıldatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI