Ana SayfaGüzellikDior`da baharın rengi gri

Dior`da baharın rengi gri

2011 İlkbahar/Yaz Dönemi için Tyen tarafından yaratılan Dior’ un en son makyaj koleksiyonu Dior Modaevi`nin efsanevi  renklerine ve dünya üzerindeki şık kadınların, Paris ruhunu sunan ebedi şifrelerine bir övgü ithaf ediyor. 

Gri, Dior tarafından moda zarafetinin rengi
Her şey gri ile başlıyor… Montaigne 30 Avenue’ nun Paris atmosferini hesaba katarak, bu asil sade gri rengi zaman ve duyguların üstüne çıkıyor…
Tyen tarafından yaratılan Dior Gris Montaigne oje Moda Evinin elegansını tırnak uçlarına kadar yansıtıyor… Son Lady Dior’ un mükemmel aksesuarı : Lady Grey.
Ve Dior Grey’ in güzelliğini, büyüsü altına almak için, gözler efsanevi 5’li Couleurs paletinin yeni duman grisi renkleriyle giydirilirken, dudaklar merak uyandıran Dior Addict Ultra Gloss Gris Trianon ile canlandırılıyor.
Yeni ve hassas bir kontrpuan gibi
Grinin mutlak modernliğini tamamlamak için pembe rengi, dudaklar ve tırnaklar üzerinde gerekli açıklamayı yapıyor. Rouge Dior lipstick renkleri, bebek pembesi ve mercan tonları arasında oynuyor. Dior Addict Ultra Gloss, güzelliği uyum ve açıklık içerisinde sağlamak için tazelik içinde ışıldıyor.
Efsanevi Lady Dior hasırı farlarda kullanılarak, bir güzellik aksesuarı olarak yeniden keşfedilmiş.
Doğrudan, şehvet uyandıran kıvrımlardan ilham alınarak yaratılan, ünlü “D-I-O-R” metal aksesuarıyla sunulan benzersiz Dior Cannage paleti gözler için gerçek bir vitrin halini alıyor. Bu tam anlamıyla karşı konulamaz moda aksesuarı, ilahi bir biçimde tasarlanmış kapitone gri farların pembe rengiyle buluştuğu, tüm güzelliğiyle gözlerin güzelliğini ortaya çıkan bir renk paletine dönüşüyor.
2 tane karşı konulamaz renk paleti alternatifi var; açık renkte olanı (Gris Petit Jour) ve koyu renkte olanı (Gris Soupirs). 
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI