Ana SayfaTeknolojiDış Sesi Ortadan Kaldıran Kablosuz Kulaklık HONOR Magic Earbuds Türkiye’de

Dış Sesi Ortadan Kaldıran Kablosuz Kulaklık HONOR Magic Earbuds Türkiye’de

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, Türkiye’de satışa sunduğu akıllı ürünlerine HONOR Magic Earbuds ile bir yenisini daha ekledi. HONOR’un aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip ilk kulaklığı olan Magic Earbuds, bugün itibarıyla satışa sunuluyor.

 

Çevre gürültüsünü 32dB’e kadar engelliyor

HONOR Magic Earbuds, barındırdığı Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi ile 32dB’e kadar çevre gürültüsünü engelliyor. Bu sayede trafik, toplu taşıma, ofis, uçak gibi istenmeyen seslerin bulunduğu ortamlarda, sadece dinlediğiniz sese odaklanmanızı sağlıyor. Ayrıca sesinizin daha net iletilmesini sağlayan üç mikrofonlu yapısıyla birlikte, yoğun rüzgar veya arka plan gürültüsü olan ortamlarda bile telefon görüşmelerinde sesinizi karşı tarafa sorunsuz ve akıcı bir şekilde aktarabiliyor; en net kablosuz kulaklık rahatlığında telefon görüşmelerini gerçekleştirebiliyorsunuz.
 

10mm’lik kulaklık sürücülerine sahip olan Magic Earbuds ile müzik dinlemek de bambaşka bir anlam kazanıyor; sevdiğiniz şarkıların en ince detayları bile kaçırmayacaksınız.

Uzun süreli kullanım ve maksimum konfor

Şarj kutusuyla birlikte gelen HONOR Magic Earbuds, toplam 13 saate kadar pil ömrüne sahip. Bununla birlikte aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken, şarj kutusu ile toplamda 10,5 saate kadar telefon görüşmesi ve 14,5 saate kadar müzik oynatımını tek şarjda sunuyor.
 

Akıllı telefonunuzla hızlı bir şekilde eşleşen kablosuz kulaklık, akıllı sensörleri sayesinde kulaklığın takılı olup olmadığını anlayarak çaldığınız içeriği durdurup tekrar otomatik olarak oynatabiliyor.

 

Trendy şıklık ve rahatlık bir arada

Günlük kullanımda maksimum rahatlık sunacak şekilde tasarlanan HONOR Magic Earbuds, minimalist ve şık tasarımıyla şarj kutusuyla birlikte sadece 62 gram ağırlığında geliyor. İnci Beyazı ve Mavi renk seçenekleri sunulan kulaklık, 799 TL satış fiyatıyla birçok farklı satış noktasında tüketicileri bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI