Ana SayfaYaşamdiseño, Jonas Bjerre-Poulsen`ı İstanbul`da Ağırlıyor

diseño, Jonas Bjerre-Poulsen`ı İstanbul`da Ağırlıyor

Adını tasarımdan alan ve dünyaca ünlü birçok dekorasyon markasının Türkiye temsilciliğini yürüten diseño, 14-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak İstanbul Design Week kapsamında Danimarkalı &tradition, MENU markalarının önemli ürün yaratıcısı Norm Architects firmasından Jonas Bjerre-Poulsen’ i Türkiye ‘ de konuşmacı olarak ağırlıyor. Nordik dekorasyon ürünlerinin Türkiye’ de birçok başarılı iç mekan projesinde kullanılmasına aracılık eden diseño özel hafta süresince İstanbul’da yapılacak bu uluslararası dizayn platformunda kültürlerin ortak dili tasarımı, orijinini ve yaratım sürecini büyüteç altına alıyor olacak. 
15 Ekim’de addresistanbul ev dekorasyon alışveriş merkezi ev sahipliğinde diseño tarafından organize edilen, basına ve profesyonellere açık etkinlik sırasında yapacağı konuşma ve 16 Ekim’de İstanbul Design Week’ in mekanı Hasköy Eski Şapka Fabrikası`ndaki konferans ile tasarımcı hem yerel hem uluslararası bir dinleyici kitlesine hitap edecek. 
Jonas Bjerre-Poulsen “Design & Living Spaces” adlı sunumunda İskandinav kimliğe sahip tasarım sürecini ve mekânsal uygulamalarındaki yaklaşımlarını dinleyicileri ile paylaşıyor olacak. 
Jonas Bjerre-Poulsen, mimar ve tasarım düşkünlerinin ilgiyle izleyeceği konferanslarda dekorasyon ve tasarım konusunda soruları da yanıtlayacak. Yaratıcı fikirler ile dopdolu geçecek Design Week ziyaretinde İskandinav tasarımcının İstanbul’ dan esinlenerek tasarlayacağı ürün ise hoş bir sürpriz olarak marka koleksiyonuna dahil edilmesi planlanıyor.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI