Ana SayfaGüzellikDouglas Parfümeri Venüs Cilt Bakımı

Douglas Parfümeri Venüs Cilt Bakımı

Soğuk havaların cildinizde yarattığı olumsuz etkilerin başında yer alan “cildin nemini yitirmesi” ve “cilt kuruması” problemlerine karşı Douglas Parfümeri’nin müşterilerine özel olarak sunduğu Venüs Cilt Bakım Ürünleri, cildiniz için ideal bakım ürünleri sunuyor.

Günlük Bakım Ürünleri
Venüs Cleansing Foam 150ml ile sabah ve akşam cilt temizliğinizin ilk adımını gerçekleştirebilirsiniz. Venüs Cleansing Foam; zeytin ve hindistan cevizi yağı içerir, kadifemsi yumuşaklıkta olup alkozsüzdür. Ceviz büyüklüğünde bir miktar ile masaj yaparak uyguladıktan sonra su ile yıkayarak cildinizi arındırabilirsiniz. Yüzünüzü yıkadıktan sonra Venüs Tonic`i  gözeneklerinizin temizliği ve sıkılaşması için kullanabilirsiniz. En hassas ciltlerin bile kullanabileceği Venüs Tonic 200ml aynı zamanda nem verme özelliğine sahiptir. Venüs Aqua Face Cream, P-Aquaporinli nemlendirici krem cildin doğal nem içeriğini 24 saat boyunca uyarmaktadır ve etkinleştirmektedir. Sabah – Akşam kullanılan bu krem kazandırdığı nem ve su ile cildinizi dış etkilere karşı korur, cildinizi tazelerken aynı zamanda ten renginize parlaklık kazandırır ve bakımlı görünmesini sağlar, makyaj altına uygulamanız halinde ise cildinize ekstra parlaklık verir. Venüs Aqua Eye Cream P-Aquaporinli teknolojisi ile göz çevresine 24 saat nem ve parlaklık sağlar, cildinizin doğal nem dengesini korurken hücrelerinizin yenilenmesini sağlar.
Haftalık Bakım Ürünleri
Cilt renginizde farklılıkların oluşmaması için haftada bir kere 3 adımda yapılan cilt bakımında Venüs Face Peeling içerisideki ince granüller ve su bazlı olması sayesinde cildinizi çizmeden cilt üzerinde oluşan ölü tabakanın temizlenmesini sağlar, cildinizin nefes almasını sağlar. Venüs Purifying Mask, beyaz killi topraktan özel olarak formüle edilmiş özel bir maskedir. Cildiniz üzerinde üzerinde birikmiş yağ tabakasını yok ederken gözenekleri temizler, içeriğindeki söğüt kabuğu özü hücrelerinizin yenilenmesini desteklemektedir. Cildinize derinlemesine temizlerken yumuşaklık da kazandırır. Karma ve yağlı ciltler için uygundur. Venüs Moisturizing Mask, zeytinyağı ve kırmızı yosun gibi değerli bitkiler ile cildinizi yeniler, nem eksiğini tamamlar. Nemlendirme maskesinin hafif jel kıvamı cildinize parlak bir görünüm verir.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI