Ana SayfaGüzellikDouglas`dan 8 Mart hediyesi

Douglas`dan 8 Mart hediyesi

Kendini şımartmaktan keyif alan bakımlı kadınların adresi Douglas Parfümeri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde randevu alanlara ücretsiz kuaför, manikür ve makyaj uygulaması hediye ediyor.

Parfümler, makyaj malzemeleri, banyo köpükleri, cilt bakım ürünleri, etkileyici tırnaklar, erkek bakım ürünleri, duş jelleri ve güzelliğe dair her şey Douglas Parfümeri mağazasında kendine özen gösteren kadınları ve erkekleri bekliyor.
Almanya’da 100. yılını kutlayan, dünya çapında 19 ülkede 1200’den fazla mağazası olan Douglas Parfümeri müşterilerini şımartmaya devam ediyor.
Douglas Parfümeri’de Frederic Fekkai, Fruttini, Accentra, Baratti, Douglas Hair, Venus, Vİllage, Miro, Parikos, Alessandro ve MBR gibi sadece Douglas Parfümeri müşterilerine özel markaların yanında Hugo Boss, Calvin Klein, Clarins, Chanel, Clinique, Christian Dior, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Girogio Armani, Jean Paul Gaultier, Lancome, Gurlein, Biotherm ve daha birçok seçkin marka bir arada bulunuyor.
Douglas Parfümeri mağazalarında Alessandro profesyonel tırnak modelajı ve manikürü, %100 ipek kalıcı kirpik uygulamaları fark yaratmaktan hoşlanan stil sahibi kadınların tercihi oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI