Ana SayfaGündemDr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, Best CEO Catalysts Ödülü’ne Layık Görüldü!

Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, Best CEO Catalysts Ödülü’ne Layık Görüldü!

BEE’O Propolis Kurucusu & Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, dijital dönüşüm stratejileri, girişim ve iş büyütme deneyimlerinin ödüllendirildiği IDC Women Transforming Technology Summit 2021’de Best CEO Catalysts Ödülü’ne layık görüldü.

International Data Corporation (IDC) Türkiye’nin 1-2-3 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlediği “Women Transforming Technology Summit 2021” zirvesinde ilham verici kadın teknoloji liderlerini bir araya getirdi. Zirveye 300’den fazla üst düzey yönetici katıldı. Yöneticiler içinde bulunduğumuz dijital inovasyon çağına ait deneyim ve öngörülerini paylaştı. “Eğitin, Etkileşime Geçin ve Güçlendirin” temasıyla gerçekleşen zirvede, dijital dönüşüm stratejilerinin başarılı olması ve iş büyümesinde çeşitlilik ve kapsayıcılık kavramlarının önemine değinildi. Dijital ekonominin kurumlara ve profesyonellerine getirilerine; kurumların geleceği, dijital dönüşümün kurumlara getirisi, inovasyon yönetimi ve veriye dayalı iş modelleri gibi konular masaya yatırılacak. Farklı sektörlerden kadın yöneticilerin katıldığı oturumlarında, sektörler özelinde teknolojideki kadın liderlerin kariyer yolculukları ve kuruluşlarının başarısına olan katkıları değerlendirildi.

BEE’O Propolis Kurucusu ve Genel Müdürü Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, katıldığı panelde başarılı girişim hikayesini ve dijital dönüşüm sürecini anlattı. “Arı ürünleri, eğitim sürecim ve kariyerim boyunca her zaman hayatımda oldu. Girişimim ise oğlumun yaşadığı bağışıklık problemini propolis ve arı sütü kullanarak çözmem ile başladı. Bu ürünlerin Türkiye’de üretilmediğini ve ithal edildiğini gördüğümde kendim üretmeye karar verdim. Çünkü alınan ürünler sahte ve katkı maddeliydi. Bir Ar-Ge projesi olarak başladığımız bu üretim süreci şimdi kocaman bir şirkete evrildi. Anadolu arı ürünlerini patentli özütleme yöntemimiz ve inovatif formlarda tüketicimize sunuyoruz. “Sözleşmeli Arıcılık Modeli” ile sürdürülebilir ve izlenebilir üretim süreci sağlıyoruz. Bu iş modeli hem arıcılara alım garantisi sağlıyor, faaliyetleri destekliyor hem de doğayı koruyan bir model. Ürünlerimizin İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Ürünleri Mükemmeliyet Merkezi’nde analiz ediliyor. Gıdanın geleceğinde inovatif ve doğal ürünlerimizle rol aldığımız için çok mutluyuz. Bu önemli organizasyonda inovasyon ödüllü özütleme yöntemimiz ve doğa dostu iş modelimiz ile Anadolu arı ürünlerini en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Başarılı girişim hikayemizi kez daha uluslararası platformda tanıttığımız için çok mutluyum. IDC ailesine beni Best CEO Catalysts Ödülü’ne layık gördüğü için çok teşekkürler.” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI