Ana SayfaGüzellikDr. Sebagh Pure Vitamin C Powder Cream

Dr. Sebagh Pure Vitamin C Powder Cream

Vitaminler genellikle insan hayatında çok önemli bir role sahiptir. Vücudun tüm bölgelerinde bulunmaktadır. A ve E gibi bazı vitaminler direkt olarak yapıya nufuz eder ve erken yaşlanmayı önlüyor.

Çevresel faktörlerin getirdiği yaşlanma izlerine karşı savaşırken anti oksidantlar cildin en güçlü silahı. C vitamini ise en kuvvetlisi. Şimdiye kadar, C vitaminini cilt bakım ürünlerine tutabilmek mümkün olamıyor, çünkü kavanozun kapağı açıldıktan sonra 1 saat içinde etkisini %80 oranında yitiriyordu. Dr Sebagh ciltle temas ettiğinde yağ kıvamını alan ipeksi pudra formüllü C vitaminini cilt bakımında kullanabilmenin bir yolunu keşfetti. Pure Vitamin C Powder Cream.
Faydalarına gelince… Lekeleri aydınlatıyor ve ışıltı sağlıyor, renk düzenleyici ve lekeleri azaltıyor, lekelenmeyi ve siyah nokta oluşumunu engelliyor, serbest radikallere karşı güçlü bir koruyucu ve kollejen seviyesini hareketlendiriyor. Tüm bunların yanı sıra bu ürün elastikiyeti arttırıyor,  saf C vitamini içeriyor ve micro moleküler sistemi cildin en derin katmanında bile C vitamininin nüfus etmesini sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI