Ana SayfaGüzellikDr. Sebagh Purifiying Mask Anti-Pollution

Dr. Sebagh Purifiying Mask Anti-Pollution

Kozmetik cerrah olarak, mucize cilt bakım kremlerine inanmıyorum. Sadece iyi cilt bakımının ciltte gerçek bir fark yaratacağına inanıyorum diyen Dr. Sebagh`ın ürünleri de son derece basit bir fikre dayanmakta. Dr. Sebagh en etkili aktif içerikler seçilerek, kendine özgü ve hedefe yönelik sonuçlar için her biri yüksek oranda kullanılmış. 

Purifying Mask Anti-Pollution, hava kirliliğine karşı arındıcı bir maske. Bu maske cilt üzerinde derinlemesine temizlik etkisi sağlayan tazelik ve canlılık veren bir maske. Serbest radikellerin verdiği zarara, yağlı cilde, mat ve kalınlaşmış cilde karşı ideal. 

Çevresel koruma cildi hava kirliliğinin ve UV ışınlarının zararına karşı koruyor, cilt yüzeyindeki kiri arındırıyor,  yağ fazlasını emiyor, yağ üretimini azaltmaya yardımcı oluyor. Tüm bunları yaparken gözenekleri sıkılaştırıp cilt dokusunu yenilemeyi, kızarıklıkları ve siyah noktaları azalttığını, cilde yeniden ışıltı ve sağlık verdiğini de unutmamak gerekiyor. 

Nasıl kullanacağınıza gelince… Haftada bir veya iki defa temiz cilde uygulursunuz.  10-15 dakika bekletiyorsunuz. Bol suyla yıkadıktan sonra Serum Repair ile devam edebilirsiniz. Derinlemesine arındırıcı bir cilt bakımı için “deep exfoliating mask” uyguladıktan sonar kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI