Ana SayfaGüzellikDr.Murad`ın selülit çözümü

Dr.Murad`ın selülit çözümü

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kadınların %80`ini etkileyen selülit problemi sizinde kabusunuz olmasın. Sadece dışarıdankullandığınız ürünler, cildin yüzeyini pürüzsüzleştirir, sıkılaştırır ve gerginleştirirken, selülit için en etkili çözüm, dışarıdan onarırken içeriden de desteklemektir.

Dr.Murad bu konuda size çok özel bir çözüm sunuyor. Üstelik, Murad Selülit çözümü ürünlerinden Firm and Tone Serum ve Body Firming Cream aldığınızda 156 TL değerindeki Glucosamine & Amino Acid Complex Gıda Takviyesi hediye!
Firm and Tone Serum:
Cayenne Pepper ile kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı etken maddelerle formüle edilen serumun; % 80’e varan orandacildinizin görünümünü iyileştirmeye,% 69’a varan oranda selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olduğu 8 haftalık klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
 
Body Firming Cream :
İçeriğindeki C vitamini ile sadece 10 dakikadacilt sıkılığını ve elastikiyetini%40 artırarak, Shea Yağı ile cilde maksimum nem sağlamaya yardımcı olduğu klinik çalışmalarla ispatlanmıştır.
Glucosamine Amino Acid Gıda Takviyesi:
Selülit probleminin ortaya çıktığı bağ dokuyu güçlendirmeyi destekleyen glukosamin ve amino asit gibi içeriklere sahip multivitamin takviyesinin; 5 haftada % 34’evaran oranda cilt sıkılığını artırmayı desteklediği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI