Ana SayfaGüzellikDucray Elution

Ducray Elution

Sağlıklı saçlar için gereken sağlam ve dengeli bir saç derisidir. Dış etkenlere (hava kirliliği, stres, uyumsuz şampuanlar vb.) maruz kalındığında saç derisi kırılganlaşabilir ve hassaslaşabilir.

Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından olan Ducray’den, iç ve dış etkenlere maruz kalıp hassaslaşmış ve kırılganlaşmış saç derisi için dermo koruyucu sık kullanım bakım şampuanı olan ELUTION ŞAMPUAN ‘ı geliştirdi.
Ducray Elution dermokoruyucu bakım şampuanı, B5 bakımından zengin dermo proteinleri saç derisi yüzeyinde doğal bir koruyucu ve nemlendirici film tabakası oluşturuyor. Bu da tepkisel yağlanmanın önüne geçer. Saç derisinde kaşıntıların giderilmesine yardımcı olur, kepek problemlerinde idame şampuan olarak kullanılabiliyor. Elution, saç derisini tekrar dengesine kavuşturuyor. Saçlarınız yeniden dolgun parlak bir hal alıyor.
Ducray ELUTION,  saç derisinin üzerinde bıraktığı koruyucu film tabakası ile saçı ve saç derisini dış ataklara karşı korur. Aşırı yağlanma ve aşırı hassasiyet kazanma durumlarına karşı deriyi güçlendiren Elution Şampuan, saçlara sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırırken kolay taranan ve yumuşak saçlara kavuşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI