Ana SayfaModaDüğün Dansı

Düğün Dansı

Rüya gibi bir geleceğe atılan ilk adımda, düğünün olmazsa olmazları arasında yer almakta.  Bu özel günü, seçecekleri müzikle, profesyonel eğitmenlerimizce kişiye özel hazırlanan dans koreografileriyle hafızalardan silinmeyecek bir güne çevirmek isteyenler için, Hande Kayacık Dance Company yeni bir atılıma ön ayak oldu.

Hande Kayacık Dance Company girişimi ile gelişen yeni trend Düğün Dansı, bu özel günde fark yaratmak isteyen Gelin & Damat adaylarını her ayın ilk Cuması Saat 20.00 ‘de düzenleyeceği Özel Tanıtım Dersine bekliyor. Düğün Dansı ile ilgili tüm soruların yanıtlanacağı tanıtım dersi dansın temel adımlarının, dönüşlerinin de gösterileceği uygulamalı bir ders olacak. Düğün Dansı tanıtım dersine sınırlı sayıdaki  kontenjan nedeni ile çiftlerin rezervasyon yaptırmaları gerekmekte.

Düğününde fark yaratmak isteyen gelin ve damat adayları, alacakları bu kısacık dans eğitimi ile dans etmeyi öğrenmenin yanı sıra, eşleri ile beraber hayatlarının sonuna kadar paylaşabilecekleri eğlenceli ve hoş bir hobi edinmiş olacaklar. Düğün Dansı için eğitim alan çiftlerin çoğu, dansın eşleriyle paylaştıkları en güzel şey olduğu fikrindeler… Peki ya siz? Bu deneyime hazır  mısınız?  HYPERLINK "http://www.dugundansi.com" www.dugundansi.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI