Ana SayfaModaDünya markaları Suadiye Brandroom`da buluşuyor

Dünya markaları Suadiye Brandroom`da buluşuyor

Suadiye Brandroom kadın, erkek, çocuk giyim, aksesuar, denim, iç çamaşırı ve kozmetik bölümlerinde,  Alaia, Ashish, Balmain, Catherine Malandrino, D&G, Elie Tahari, Emilio Pucci, Paul&Joe, Salvatore Ferragamo, Thomas Wylde, Tom Ford, Versace, Vivienne Westwood Anglomania dünya modasına yön veren 100’ün üzerinde marka ile  çok katlı mağazacılık anlayışını en kaliteli şekilde sunuyor.

Suadiye Brandroom, 1.500 m²’lik alana yayılan beş ayrı kattan oluşuyor. Dünya markalarının en geniş koleksiyonlarını butik sıcaklığında, farklı ve rafine bir atmosferde sunan mağaza, şık dekorasyon detaylarıyla da dikkat çekiyor. Gri rengin, yalın ve maskülen çizgilerin hakim olduğu erkek katında, dünyaca ünlü markaların erkek spor giyim, takım elbise ve smokinleri sergileniyor. Bej tonları ve bronz ayna detaylarıyla göz kamaştıran giriş katında; aksesuar dünyasının en yeni ve trendy modelleri, göz alıcı çanta ve ayakkabı koleksiyonları ve kozmetik ürünleri yer alıyor. Birinci ve ikinci katlarda; klasik giyimden gece kıyafetlerine, iç giyimden plaj aksesuarlarına kadar geniş ürün ve marka yelpazesinin yer aldığı kadın koleksiyonları bulunuyor.  Güneşin sıcaklığını anımsatan turuncu tonlardaki üçüncü katta ise Baby Dior, Moschino, Calvin Klein ve D&G’nin de aralarında bulunduğu çocuk koleksiyonları ve hafta sonu gardıroplarının değişmezi olan denim grubu yer alıyor.

Butterfly;  kendine özgü konseptiyle, özel hazırlanmış birbirinden şık kutularda sunduğu, el yapımı çikolataları ve kurabiyeleri sevdiklerinize en şık ambalajlarda en güzel tatlarda sunuyor… Butterfly; bitter, sütlü ve beyaz çikolatanın ağızda eriyen tadı ile hayatınızın güzel anlarını tatlandırıyor.

Suadiye Brandroom’ da Satışa Sunulan Markalar:  

Agent Provocateur, Alaia, Alice & Olivia, Anglomania Vivienne Westwood, Ashish, Baby Dior, Bahnaz Sarafpour, Balmain, Car Shoe, Catherine Malandrino, Casadei, Citizens Of Humanity, Chantalle, Calvin Klein Kids, Dina Bar El, Dior Underwear, Donna Karan, D&G, Dore Dore, Duchamp, E.vil, Elie Tahari, Ella Moss, Emilio Pucci, Etam, Ferre, Fornarina, 7 For All Mankind, Gallo, Gerard Darel, GF Ferre, Gianna Meliani, Gryphon, Hackett, Halston Heritage, Hanii-Y, Haute Hippie, Helmut, Iceberg, I.D Serrieri, J-Brand, James Perse, Jill Sander Lingerie, John Varvatos, Junk Food, Just Cavalli, Kate Spade, Marchesa, Marc Cain, Melissa, Messagerie, M Missoni, Moschino, Mulberry, Pal Zileri, Para Jumpers, Paul & Joe, Poleci, Puma, Rock & Republic, Ruco Line, Salvatore Ferragamo, Santoni, Simonetta, Sissi Rossi, Thomas Wylde, Tom Ford, True Religion, Tumi, Versace, Vivienne Westwood, Worn Free.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI