Ana SayfaYaşamDünyaca Ünlü Defileler Moda Severlerle Buluşuyor

Dünyaca Ünlü Defileler Moda Severlerle Buluşuyor

Dijital defilelerin yeni adresi TikTok Moda Ayı’nın ikincisi düzenleniyor. Ünlü markalar 18 Mart’a kadar dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği moda haftalarını platforma taşıyarak moda tutkunlarına defile heyecanını yaşatacak. Tasarımcılar, makyaj artistleri ve popüler içerik üreticileri de moda, güzellik, stil ve trend fikirlerini TikTok’ta paylaşarak moda severlere ilham vermeye devam ediyor. 
TikTok,  platform içinde de 26 Şubat’ta başlayacak #Podyumyürüyüşü etiketli kampanyada kullanıcılarına en beğendikleri tasarımcıların defilelerindeki makyaj ve stil görünümlerini paylaşmaya davet ediyor.

Moda haftaları canlı yayınla TikTok’ta!

TikTok Moda Ayı’nın resmi yayın ortağı IMG;  2021 New York, Londra, Milano, Paris sonbahar ve kış moda haftaları boyunca TikTok’a özel içerikler sunacak. Moda tutkunları TikTok Moda Ayı boyunca defileleri ve canlı yayınları @FashionWeek, @MADE ve @NYFW resmi TikTok hesapları üzerinden takip edebiliyor.
TikTok, Paris Moda Haftası’nın koordinatörü de olan Fransız moda endüstrisinin yönetim organı Fransız Haute Couture ve Moda Federasyonu’yla birlikte çalışıyor. FHCM, TikTok’ta ikonik modaevlerinin yaratıcı ve yenilikçi vizyonunu sergileyerek yeni tasarımcılara ve markalara ışık tutacak. 

TikTok moda dünyasının yeni yeteneklerine destek veriyor

TikTok, İngiliz Moda Konseyi (British Fashion Council) ile birlikte moda dünyasının yeni yeteneklerini desteklemek için yetenek programı NEWGEN’le bir araya geliyor. TikTok, Eylül 2021 Londra Moda Haftası’nda ana ortak olarak hizmet verecek ve bir mekana ev sahipliği yaparak tasarımcılara kendilerini göstermeleri için fırsat sunacak. NEWGEN programının katılımcıları; dijital rehberlik, tasarımcı gösterileri için akış desteği, ustalık sınıfları, ve içerik yardımı alacak. 

TikTok Moda Ayı, ABD’li oyuncu Frankie Jonas’ın ev sahipliğinde canlı yayınlanacak bir defileyle sona erecek. Bu defilede ünlü tasarımcılar Anwar Carrots ve Victor Glemaud’un yanı sıra TikTok içerik üreticisi Joe Ando’nun son koleksiyonları da yer alacak. 

TikTok Moda Ayı defile ve canlı yayın programı:

3 Mart: Ünlü moda bloğu yazarı @Bryanboy ile ‘Moda ve İfade Keyfi ‘
8 Mart: Balmain Defilesi
9 Mart: Dr.Pimple Popper olarak bilinen ünlü dermatolog Sandra Lee ve cilt @Yayayayoung ile ‘Cilt bakımı temalı ASMR yayını’
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI