Ana SayfaYaşamDünyaca Ünlü Villa Azur Restaurant & Beach Club Bodrum’da Kapılarını Açıyor!

Dünyaca Ünlü Villa Azur Restaurant & Beach Club Bodrum’da Kapılarını Açıyor!

Heyecanla beklenen Villa Azur Restaurant & Beach Club, Metin Şen, Gökay Deniz ve Murat Özgel’in ortaklığıyla, 3 Temmuz’da Bodrum Yalıkavak, Tilkicik Koyu’nda açılıyor.
 
Miami’de ağırladığı Beyonce, Leonardo di Caprio, Paris Hilton, Gerard Butler, Adriana Lima gibi starlarla da tüm dünyanın göz bebeği olan, yaz denildiğinde de ilk aklan gelen adreslerin başında yer alan Villa Azur Restaurant & Beach Club, Bodrum Yalıkavak, Tilkicik Koyu’ndaki denize sıfır residence dairelerden oluşan D Plaj’ın içerisinde yer alıyor.

Villa Azur Restaurant & Beach Club’ın ağırlıklı olarak beyaz renklerin hakim olduğu bohem ve konforlu mimarisi de ünlü bir ismin imzasını taşıyor; Abdullah Burnaz… Bodrum’a yepyeni bir soluk getiren Villa Azur Restaurant & Beach Club, Akdeniz mutfağından ilham alan restoran tarafıyla da oldukça seçkin ve popüler bir yeme – içme adresi olacağının sinyallerini veriyor. Her Pazar saat 09.30 – 13.00 arası düzenlenecek olan Villa Azur Brunchları ise daha şimdiden en çok merak edilen ve sabırsızlıkla beklenenlerin başında geliyor. Eğlence konusundaki iddiasıyla da tüm dünyada tanınan Villa Azur Restaurant & Beach Club, her Cuma DJ Murat Tokuz ile düzenlenecek partilerinin de müjdesini veriyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI