Ana SayfaModaDünyayı kurtaran çantalar

Dünyayı kurtaran çantalar

Çevre sorunlarına dikkat çekmek, kamuoyunu çevre konusunda bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2008 yazında başlayan NTV’nin “Yeşil Ekran”ı yaz boyunca küresel ısınmadan çöp arıtmaya, organik yemeklerden çevreci tatillere pek çok konuyu farklı formatlarda ele alıp, izleyicilerin çevre hakkındaki tüm sorularına  cevap vermeye, onlara bu konuda yaşam rehberi olmaya çalışıyor.

Bu sene 5. yılına giren Yeşil Ekran’ın ana konusu gıda oldu. Bu doğrultuda çalışmalara ağırlık veren NTV Yeşil Ekran, Vogue dergisinin desteği ile ünlü tasarımcılara hazırlattığı çantalar ile, Türkiye’de gıdamızın sigortası olan yerli tohumların korunması için çalışan Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin çabalarına destek oluyor. Dernek, yürüttüğü çalışmalarla Türkiye`nin kaybolmakta olan yerel tohumlarının bulunması, doğa dostu çiftliklerde ekilmesi ve hasat edilen tohumların paylaşılarak yaygınlaşmasını sağlıyor.

Tamamen doğal malzemeden üretilen çantalar Vakkorama İstinye, Vakkorama Akmerkez ve V2K desingers Nişantaşı mağazalarında 20TL’ye satılıyor.

Farklı ihtiyaçlar düşünülerek 2 farklı boyutta çalışılan çantaları ister alışveriş çantası ister plaj çantası olarak kullanmak mümkün. Siz de alacağınız her çantayla bir tohumu kurtarmaya yardımcı olabilirsiniz…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI