Ana SayfaGüzellikEarth Lovers duş jelleri

Earth Lovers duş jelleri

Earth Lovers™ The Body Shop’un “Dünyamızı koruyalım” felsefesiyle ürettiği çevreye duyarlı (eco-conscious) logosuna sahip ikinci serisi. Bu seri ipeksi yumuşaklık veren, sabun içermeyen ve kurutmayan formülüyle cildinize ve dünyaya karşı son derece nazik. Duş jellerinin tamamı bitki ve meyve özleri ve Yerel Adil Ticaret ürünü aloe vera içererek cildinizi yumuşatır ve doğal bir koku verir. Altı tazeleyici koku arasından haftanın her günü duyularınızı canlı tutacak birini seçebilirsiniz. 

Lemon & Thyme
Ruhunuzu temiz ve ferah kokulu Limon ve Kekik özlü duş jeli ile canlandırın. Cildi aydınlatan, temizleyen ve yağlı cilde ton verme özelliğiyle bilinen aromatik limon zindelik verir ve sizi harekete geçirir – erken kalkmak zorunda olanlar için ideal. Cesaret sembolü olarak bilinen ve afrodizyak etkisi olduğuna inanılan kekik ise yorgun ve cansız cildi canlandırır.
Mint & Cucumber
Güne tazelenmiş ve yeniden canlandırıcı etkili Nane ve Salatalık kokusuyla başlayın. Enerji veren nane Doğu ve Batı tıbbında antiseptik özelliği ve dinçleştirici etkisi sebebiyle yoğun olarak kullanılmakta. Salatalık ise yatıştırıcı ve yumuşatıcı etkisiyle hafif cilt şikayetlerine karşı kullanılmakta.
 
Watermelon & Eucalyptus
Bu sıradışı ama mükemmel ikiliyle cildinize sevdi aşılayın. A, B ve C vitaminleri açısından zengin olan doğadaki en iyi anti-oksidanlardan sayılan karpuz özüyle cildiniz beslenir. Okaliptüs özü ise temizleyici ve harekete geçirici özelliğiyle cildinizi temizlerken aynı zamanda yorgunluğa da iyi geliyor.
Fig & Rosemary
Muhteşem bir koku için muhteşem İncir ve Biberiye karışımını deneyin. İncir özü anti-oksidan açısından zengindir, ölü hücrelerin temizlenmesine yardımcı olurken cildi yumuşatır. Aromatik kokusuyla biberiye cilt dokusunun ve tonunun gelişmesine yardımcı olur. ayrıca cilt ve saçtaki fazla yağın azaltılmasına yardımcı olur.
Pear & Lemongrass
Armut ve Limon otunun taze aromasıyla zenginleştirilmiş duş jeli. C vitamini açısından zengin olan armut özü cildi yeniler ve yumuşatır. Cansız ve yorgun ciltlere parlaklık kazandıran armut özü peeling için de önerilir. Armutun tatlı kokusu ekşi limon otu kokusyla dengelenmiştir. Hindistan’da yüzyıllardır tıbbi tedavilerde ve parfümlerde kullanılan limon otu günümüzde daha çok ciltteki yağın dengelenmesi için kullanılmakta.
Apricot & Basil
Tüm sıkıntılarınızın Kayısı ve Fesleğen özlü bu jeli kullandıktan sonra aklınızdan uçup gittiğini fark edeceksiniz. Kayısı özü cildi yumuşatması, beslemesi, nemlendirmesi ve yeniden canlandırması 
açısından önemli. Fesleğen ise ferahlatıcı bir bitki olup yorgunluğa karşı tonik olarak kullanılırken cilt yapısının gelişmesine de yardımcı oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI