Ana SayfaAnne ve ÇocukEastpak ile Okula Dönüş Zamanı

Eastpak ile Okula Dönüş Zamanı

Öğrencilerin favori markası Eastpak’in sonbahar / kış koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli modellerle sınıflar şimdi daha da renklenecek. Zengin renk / desen alternatifleri ve farklı materyal seçenekleri ile tasarlanan çanta ve aksesuarlar, öğrencilere konforun yanı sıra  çarpıcı bir görünüm de sunuyor.

Sırt çantası denilince herkesin aklına gelen,  Eastpak’in ilk ve ikonik çanta modeli Padded Pak’r, yeni sezona özel renkleriyle okul çantası seçimi için en özel alternatifler arasında ilk sırayı alıyor. Efsane çizgi film Snoopy’nin ve daha birçok ikonik karakterin yaratıcısı Peanuts ile hazırlanan Peanuts x Eastpak koleksiyonu ise desenleri ve köpek kulübesinden esinlenilerek tasarlanan modeli ile hayli dikkat çekiyor.
 


 

Sezonun öne çıkan bir diğer koleksiyonu ise Timberland x Eastpak. İkonik iki markanın bir araya geldiği Eastpak x Timberland koleksiyonundaki ürünler, sürdürülebilirlik hedefiyle bir ömür boyu dayanacak şekilde üretildi. Tüm ana kumaşlar, dokumalar ve astarlar çevreye duyarlı olmasının yanı sıra, son derece dayanıklı bir çanta için %100 geri dönüştürülmüş materyallerle tasarlandı.

Yeni koleksiyonda, okula dönmeye hazırlanan çocuklar için sırt çantalarının yanı sıra farklı renk ve desenlere sahip kalemlikler de yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI