Ana SayfaGündemEcem Uzgör: Güzel Olduğumu İddia Etmedim

Ecem Uzgör: Güzel Olduğumu İddia Etmedim

Sosyal medya üzerinden kendisine yapılan ağır yorumlar karşısında, “Güzel olduğumu iddia etmiyorum, müziğimle gündeme gelmek istiyorum” diyen model, kendisini Nicolas Cage’e benzeten Ahmet Çakar’a da cevap verdi.

26 yaşındaki Uzgör, sekiz yıldır İngiltere’de yaşadığını ve beş yıldır da profesyonel anlamda modellik yaptığını söyledi. Uzgör, Almanya’da gerçekleştirilen Top Model of the World 2016’nın ‘modellik yarışması’ olduğunun altını özellikle çizdi.

Uzgör, “Yarışma birkaç hafta önce yapıldı. Açıkçası çok şaşırdım. Her şey bir anda gelişti. Sosyal medya kullanıcıları taçlı fotoğrafımı görünce beni Türkiye güzeli zannettiler. Oysa ben Türkiye’yi modellik yarışmasında temsil ettim. İnsanlar beni taçla gördüğü için güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil ettiğimi düşündü. Bir fotoğrafımı koymuştum. Buradan yorumlar almaya başlamıştım. Şu anda yarım dakikada bir mesaj alıyorum. Özellikle Instagram ve Facebook patlamış durumda. Güzel olduğumu iddia etmiyorum. Sosyal medyadaki yorumların adeta patlamasına şaşırdım. Bu durum beni ve ailemi üzdü. Ben müzisyenim. Müziğimi kitlelere ulaştırmak istediğim için açıkçası bu durumu kullanacağım. Yaptığım müzikle gündemde olmak istiyorum. Şarkıcıyım, kemancıyım. Ayrıca müzik grubumuz var. Grup elemanlarını da ülkemize  getirteceğiz. Albüm yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Uzgör ayrıca kendisini eleştiren spor yorumcusu Ahmet Çakar’a da “Yapılan yorumlar arasında en fazla Ahmet Çakar’ın yorumuna güldüm. Özellikle, Nicolas Cage’a benzetmesi çok şaşırtıcı. Ahmet Çakar’ın yorumu bence çok komik. ‘Ben katılsaydım birinci olurdum’ dedi. Mesleki açıdan da bu konu üzerinde yorum yapacak yetkisi ve tecrübesi olduğunu düşünemiyorum. Spor programında bunun konuşulması bile komik” diyerek cevap verdi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI