Ana SayfaErkek ModasıEd Westwick takımdan vazgeçmiyor

Ed Westwick takımdan vazgeçmiyor

Gossip Girl dizisindeki Chuck Bass rolüyle kızların hayalındeki zengin, biraz kötü ama özünde iyi olan kahramanı canlandıran Ed Westwick, anlaşılan o ki, günlük hayatında da kendini rolüne çok kaptırmış,

Yaşıtlarının aksine takım elbise giymeyi çok seven Westwick, değişik renkte ya da kesimdeki gömlekleri kombinlemeyi çok iyi başarıyor. Kravatsız ya da papyonsuz çıktığı zamanlarda da üzerine mutlaka bir ceket atan başarılı oyuncu, özellikle desenli takımları çok iyi taşıyor.

Takımları bir süreliğine tatile gönderdiğinde ise daha spor bir tarz benimseyen Ed Westwick, nam-ı değer Chuck Bass, tercihini kot pantolonlardan ve yine ilginç kesimli t-shirtlerden yana yapıyor. Spor ayakkabılara önem verdiği kadar loaferlara da hayatında yer veren oyuncu, kombinlerini mutlaka şık bir detayla tamamlamasını biliyor.

Piyasaya ilk adımını attığı anlarda gerek saç kesimi gerek giyim tercihleriyle daha serseri bir tarzı benimseyen genç Westwick, zamanla tarzını oturtmuş ve daha ağır kesimlere yönelmiş.

Ed Westwick`in takımlara olan bağlılığını incelemeniz ve günlük hayattaki tarzından tüyolar almanız için sizi fotogaleriye davet ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI