Ana SayfaGüzellikEda Taşpınar stil danışmanlığı için Matrix`te

Eda Taşpınar stil danışmanlığı için Matrix`te

“Eda Taşpınar ile Stil Danışmanlığı Projesi”  kapsamında  kuaför salonlarında kadınlarla buluşacak olan Eda Taşpınar,  onları baştan yaratarak, 2011/2012 Sonbahar/Kış sezonu trendlerine ilişkin ipuçları verecek.

4 ilde 8 farklı kuaför salonunda  gerçekleştirilecek proje, 5 Eylül 2011 tarihinde Istanbul Levent’teki H.T.B. STÜDYO HAKAN AKBALIK, salonunda başladı ve Eylül sonuna kadar devam edecek.

Doğal saç bakım markası Matrix, sözkonusu proje ile kadınlara kendilerini iyi hissedecekleri, güzel bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Kadınların sözkonusu kuaför salonlarından randevu alarak katılabildikleri organizasyonda, Eda Taşpınar yeni sezon trendleri doğrultusunda kişiye özel danışmanlık vererek doğru seçimleri yapmalarına yardımcı oluyor.

 Araştırmaların kadınların kuaför salonlarında en çok “kişiye özel” ilgi görmek istediklerini ortaya koyduğunu belirten  Matrix Pazarlama Müdürü Barbaros Budak, “Yüzyüze görüşmeler bizim için çıkış noktası oldu. Matrix, enerjinin ve dinanizmin simgesi olarak hem müşterilerine hem de kuaförlerine yakın bir yaklaşıma sahip oldu. En büyük isteğimiz kadınların kuaför salonlarından mutlu ayrılmaları ve kendilerini özel hissetmeleri” dedi.   

Budak , “Projemize, kadınlar yanlarında üç farklı kıyafetlerini getirerek katılıyorlar. Eda Taşpınar’da garlarındaki kıyafetlerden nasıl doğru seçim yapabileceklerini gösterirken, yüzlerine, ten renklerine uygun saç rengi ve modeli konusunda danışmanlık yapıyor.  Sonrasında yapılan değişikliklerle birlikte onları fotograflayarak, bu anı ölümsüzleştiriyoruz. Matrix’in sloganı “Hayalindeki Sen Ol”  dan yola çıkarak hayallerineki kişiyi ortaya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI