Ana SayfaMagazinEfe Önbilgin evlendi!

Efe Önbilgin evlendi!

Deniz Akkaya’yla yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen ve bu ilişkiden bir de kız çocuk sahibi olan TNT Genel Müdürü Efe Önbilgin, üniversite yıllarından arkadaşı Duygu Ekşi ile evlenme kararı aldı.

Duygu`nun doğum gününde evlendiler

Çift, nikâh masasına oturmak için de Ekşi’nin doğum günü olan 3 Kasım’ı seçti. Düğüne yalnızca yakınlarını davet eden Ekşi, yaşadığı heyecanı sosyal paylaşım sitesi Twitter’da arkadaşlarıyla paylaştı. Sitedeki sayfasına “En güzel doğum günü mü ki bu gelen?” yazan Ekşi, altına ilginç bir de not düştü: “Dünyanın en şaşkın ördeği bugün benim!” Efe Önbilgin ile Duygu Ekşi’nin nikahı dün akşam Les Ottomans Hotel’de kıyıldı. Çiftin düğününe yaklaşık 150 kişi katıldı. Davetlilerin çoğu deniz yolunu tercih etti. Nikah sırasında gelinin damadın ayağına uzun basması davetlilerin dikkatini çekti. İlk dans sırasında Efe Önbilgin’in geline uzun uzun bakması da alkışlandı.

Deniz Akkaya, kızının babası Efe Önbilgin’in evlilik kararıyla ilgili olarak, “Allah mutlu etsin ve mutlulukları daim olsun. Bizim bir çocuğumuz var ve o yüzden gerektiği zamanlarda görüşmelerimiz devam edecek” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI