Ana SayfaDekorasyonEğlenceli duvar çıkartmaları Festiwall

Eğlenceli duvar çıkartmaları Festiwall

Festiwall eviniz ve iş yeriniz için farklı tasarımlı "duvar sticker"’ı tasarlayan bir marka. Duvarlarınızı tek bir renk yapmak yerine Festiwall’in öze tasarımlı stickerlarıyla canlandırın

Duvarlarda festiwall zamanı…

Festiwall, evinizin her yerinde salonlardan yatak odalarına, çocuk odalarından mutfak ve banyolara kadar ev, ofis ve bahçelerde kullanabileceğiniz duvar stickerları için birbirinden şık, farklı ve eğlenceli seçenekler sunuyor. Sadece Festiwall’e özel olarak hazırlanan tasarımlar ile kendinize özel yaşam alanları hazırlayabilirsiniz… Duvar stickerlarının uygulama yüzeyi her alanda farklılık sağlıyor. Boyanmış pürüzsüz duvarlar, metal, plastik, mermer, cam yüzeyler ve beyaz eşyalar gibi sınırsız bir alanı kaplıyor.

Festiwall web sitesi’nden www.festiwall.net’e ücretsiz üye olup, festiwall alanını gezebilir, dilediğiniz ürünlerden sipariş verebilirsiniz. Duvar stickerlarıyla hayatımıza giren Festiwall markası ilerleyen dönemlerde alternatif dekorasyon ürünleriyle de evlerin vazgeçilmez birer parçası olmayı hedefliyor.

Duvar stickerlarına daha yakından bakmak için fotogaleriyi tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI