Ana SayfaModaEjderha Dövmeli Kız silüeti H&M`de

Ejderha Dövmeli Kız silüeti H&M`de

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Ejderha Dövmeli Kız`ın kostümlerini yapan Trish Summerville, H&M için filmin eroin karşıtı karakteri Lisbeth Salander’den esinlenen parçalarla dolu bir kadın koleksiyonu oluşturdu.

30 parçalık koleksiyon, karakteri tanımlayan karanlık bir şehir hissi uyandırıyor. Siyah, gri, duman beyazı ve koyu kırmızı gibi endüstriyel tonlarda deri ceketler ve pantolonlar, yıpranmış kotlar ve salaş kapüşonlular dikkat çekiyor.

Salander’in görünümü hayatta kalmanın yanı sıra bireysellikle ilgili. Trish’in H&M Divided ile yaptığı işbirliği onun ruhunu yansıtıyor. Deri yarış ceketleri oldukça sade, büzülmüş ve korumaya hazır. Kapüşonlu yünlü bir mont tüm vücudu saran çapraz bir fermuara sahip, önüne sarılan hırkalar şehirde rahatlık sağlıyor. İşlevsel deri ya da yırtılmış kottan yapılan pantolonlar dapdaracık, kot mini etek ise sanki elle yapılmış gibi kaba bir kesime sahip. Fermuarlı kapüşonlular görünümün önemli bir parçasıyken, tişörtler elde boyanmış bir bayrak ya da kıvrık harflerle tüm kıyafete az da olsa renk getiriyor. Aksesuarlar da görünümün önemli bir parçası. Yarı şal yarı kapüşon şeklindeki snood, hırpalanmış sırt çantası veya bir kabile küpesi olabilir. Botlar ise ister yüksek boyunlu spor ayakkabılar, isterse platform dolgu topuklular ya da yıpranmış deri botlar olsun stili tamamlayanlar oluyor.

Summerville imzalı bu kapsül koleksiyon, 14 Aralık’tan itibaren 180 H&M mağazasının Divided departmanlarında olduğu gibi internet üzerinden de satışa çıkacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI