Ana SayfaYaşamEkolojik SPA Crassula ECO

Ekolojik SPA Crassula ECO

Antalya’nın gözde tatil beldesi Belek’te yer alan Cornelia De Luxe Resort, Türkiye’nin ilk ekolojik SPA’sı Crassula Eco SPA’yı hizmete açtı. Tamamen organik ürünler ve manuel terapiler üzerine kurulu Crassula Eco SPA ilkbahar mevsiminde zinde ve sağlıklı bir görünüme kavuşmanız için yüzde yüz doğal seçenekler sunuyor.  

Uzman ekibi ile ihtiyacınıza uygun çözümler öneren Crassula Eco Spa’da tüm bakımlar holistik kaliteleri dikkate alınarak tek tek seçilmiş ve tamamen kimyasallardan arındırılmış ürünler kullanılarak uygulanıyor. Sadece sertifikalı organik ürünlerin bulunduğu Crassula ECO Spa’nın geniş ürün yelpazesi SPA Shop’ta misafirlerle de paylaşılıyor.  

Masaj odalarında yaptıracağınız dinlendirici ve gevşetici masajlar, stresten uzaklaşıp rahatlamanıza yararken bir “Sıcak Şifa Tekniği” olan Reiki’nin Çakra Kontrolü, Enerji Transferi ve Sıcak Taş Masajı bedeninizde mucizeler yaratıyor. Ayaklara masaj ve baskı uygulanarak yapılan alternatif bir tedavi metodu olan Refleksoloji’den ise bir denediğinizde bir daha asla vazgeçemeyeceksiniz!  

Lenf sisteminin elle manipüle edilerek bloke olmuş lenf sıvısının serbest akımının sağlanması tekniği olan Manuel Lenfatik Direnaj Masajı, temel yapısını Hint, Yoga ve Çin geleneksel tıbbının oluşturduğu Tai Masajı ve Japonca’da parmakla bastırmak anlamına gelen, konumu kesin bir şekilde belirlenmiş noktalarda deriye sıkıca bastırarak hastalıkları sağaltma yöntemi olan Shiatsu da Crassula Eco Spa’nın sunduğu çok özel masajlar arasında…  

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI