Ana SayfaYaşamEl Beso Restaurant`ta Yılbaşı Kutlaması

El Beso Restaurant`ta Yılbaşı Kutlaması

Gurme tatları, eşsiz manzarası ve farklı eğlence anlayışı ile İstanbul ve Alaçatı’da konuklarını ağırlayan El Beso Restaurant & Club, yeni yıl gecesi için tüm detayları düşündü.

El Beso Restaurant & Club, Kuruçeşme misafirleri için,  31 Aralık gecesine özel, 7 course’lu bir menü hazırladı. Başlangıç olarak servis edilen, Bacon ile Sarılı Levrek, Yengeç Tartalet Tapasları ve   geleneksel odun fırınında hazırlanan, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi Hindi’nin ardından, klasik ev yapımı Limonçello, konukları ana yemek olarak alternatifli servis edilen Kuzu İncik ve Kalkan Balığı’na hazırlıyor. Farklı damak tatlarını da düşünen

El Beso Restaurant & Club’ın tatlı menüsünde, tercihe göre Chocolate Mousse ve Ayva Tatlısı yer alıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde sunulan Bal Kabağı Çorbası ile menü tamamlanıyor.

El Beso Restaurant & Club Kuruçeşme’de, Oldies, Latin, House ve Türkçe parçaların güçlü sesli Mine canlı performans ile yılbaşı gecenize keyif katarken, ilerleyen saatlerde DJ U.F.U.K, DJ UHR ve perküsyon şovundan oluşan çılgın bir parti sizleri bekliyor. Premium içkiler hariç, yerli yabancı içki, yemek ve eğlenceden oluşan gecenin kişi başı fiyatı 250 TL. Sadece partiye katılmak isteyenleri de düşünen El Beso Restaurant & Club Kuruçeşme’de yemeksiz eğlencenin fiyatı ise 150 TL.

El Beso Restaurant & Club, İzmir’in vazgeçilmezi olan Alaçatı’da yeni yılı karşılayanlar içinse, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek DJ performansı eşliğinde yeni yıl eğlencesini unutulmaz kılıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI