Ana SayfaYemekEl Emeği Anadolu Lezzetleri Ayten Usta ile Sofranızda

El Emeği Anadolu Lezzetleri Ayten Usta ile Sofranızda

Ayten Usta, Eskişehir’de doğan, büyüyen geleneksel Anadolu mutfağını misafirlerine sunmayı hedefleyen bir aile işletmesi. Onlar, Anadolu’dan topladıkları lezzetlere emeklerini ve heyecanlarını katarak tekrar Anadolu’nun dört bir köşesine ulaştırmak için yola çıktılar. Mevsiminde topladıkları taze meyvelerden yaptıkları reçelleri, kadın eli değmiş ev yapımı tarhana ve erişteleri, en iyi yerel üreticilerle çalıştıkları doğal ürünleri sizlere özenle ulaştırmak gayesindeler.

Ürünlerdeki logolar ne anlama geliyor?

KADIN ELİ ETİKETİ : Bu ürünün üretiminde, paketlemesinde ve satışında tamamen kadın eli ve emeği vardır. Marka, kadının üretmesinin sürdürülebilir kalkınma için olmazsa olmaz olduğuna inanıyor.

ÇİFTÇİ&ÜRETİCİ EMEĞİ : Çiftçi&Üretici emeği etiketi ne anlama geliyor? Bu ürünün tüketiciyle kavuşmadan önce geçirdiği tüm serüven izlenmiştir. Üretiminde küçük ölçekli çiftçiler ve yerel üreticiler ile doğrudan çalışılmıştır. Marka, sürdürülebilir kalkınma için yerel üreticinin desteklenmesi ve etik ticaretin yaygınlaşması gerektiğine inanıyor.

  1. İYİ MALZEME  – Lezzetini doğasından ve tazeliğinden alan malzemeler –

Yerel, Doğal, Taze, Yüksek Kalite

  • İYİ ÜRÜN  –  Sağlıklı ve yüksek kaliteli geleneksel tatlar – 

Katkısız, Lezzetli, Yöresel, Kadın Eli

  • İYİ HİZMET  – Her pakette aynı özen ve titizlik –

Özenli Paketleme, Güvenli Alışveriş, Hızlı Kargo

Ürün Kategorileri

Kahvaltılık Ürünler

Atıştırmalık Ürünler

Yemeklik Ürünler

Gurme Hediye Paketleri

Doğal Sirkeler: Mevsiminde toplanmış meyvelerin özüyle, doğal yöntemlerle fermente ediyorlar. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmıyorlar. Filtre edilmeden özenle şişelenir. Farklı ve eşsiz tatlardaki sirkeler tariflerinizde sürpriz bir lezzet sırrı olacak!

Artizan Çikolata: Özel Belçikalı Calle Baut hammaddesi ile Ayten Usta’nın özel tarifleri olan kırma çikolatalar. Kırıp kırıp doyasıya yiyebileceğiniz, nar çiçekli ruby çikolatasından, acı biberli bitterine, tuzlu karamellisine kadar çeşit çeşit lezzet.

Ev Yapımı Reçeller: Taze meyvelerden yapılan reçeller kahvaltılarınızın favorisi olacak! Reçelleri geleneksel yöntemlerle, hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanmadan kadın eli ve emeği ile üretiyorlar. Tane tane reçeller tıpkı annenizin tarifleri gibi!

Katkısız Ezmeler: Şekersiz, katkısız, koruyucusuz! %75 Fındık ya da yer fıstığı içeriği ile kahvaltılara ve tariflere lezzetli mi lezzetli bir eşlikçi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI