Ana SayfaGüzellikElancyl Offensive Cellulite

Elancyl Offensive Cellulite

Özellikle bayanlarda görülen ve ciddi bir problem olan selülit, sanılanın aksine sadece kilolu bayanlarda görülmez. Zayıf ya da şişman her kadının korkulu rüyası. Egzersiz ve kilo verme selüliti ortadan kaldırmamakta. Düzenli olarak egzersiz yapan ve düşük yağlı beslenme diyetleri uygulayan kadınlar da bile selülit görülebilmekte. Bu durum, selülitin kontrol altına alınmasını ve selülit tedavisinin ciddi bir şekilde uygulanması gerekliliğini gündeme getirmekte.

Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in önemli markalarından olan Elancyl, yeni nesil ürünü Offensive Cellulite ile selülite karşı 3 etkiyle mücadele ediyor. Offensive Cellulite doğal içerikleriyle selülitin görünür izlerini yok eder, etken maddeleri sayesinde hızlı ve gözle görülür bir şekilde cilt üzerinde oluşan portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.
Tepeden tırnağa vücut bakımı üzerine uzmanlaşmış Elancyl markası, yaklaşık 40 yıldır ürünlerini Pierre Fabre Dermo-Kozmetik bünyesinde geliştirmeye devam ediyor. Offensive Cellulite, selülit üzerinde 3 etkili olacak şekilde özel olarak formüle edilmiş. Ürün pürüzsüzleştirici etki, yeniden şekillendirici etki ve bir ay içerisinde tekrarlamayı engelleyici etkisiyle selülitle savaşıyor.
Offensive Cellulite, kalça ve basen üzerinde günde sadece tek uygulamayla özel krono-programlı yapısı sayesinde 24 saat etki gösteriyor. Bakım yapılacak bölge üzerinde kan dolaşımını hızlandıracak şekilde masaj yapılarak günde tek bir defa uygulanması yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI