Ana SayfaYaşamElçin Sangu, 'Kız Sözü' Verdi!

Elçin Sangu, ‘Kız Sözü’ Verdi!

Elçin Sangu ‘Kız Sözü’ ile ilgili verdiği röportajda şunları söyledi;
 
 
“Ben istiyorum ki ‘Kız Sözü’ kadınların her an zihninde olsun”
 
“Biz kadınlar eğer inanırsak, kendi gücümüzün farkına varırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Ben istiyorum ki ‘Kız Sözü’ kadınların her an zihninde olsun. Her başarıda daha iyisini başarmaya sözü olsun, bir takım engeller onu durduğunda yeniden devam edebileceğine inandığı sözü olsun, kendisini ve arkadaşlarını motive ettiği bir söz olsun.”
 
“Bugüne dek her şeyden önce, kendime iyi bir insan olmak için ‘kız sözü’ verdim. Öyle biri de olduğumu düşünüyorum, bunun için anneme teşekkür ediyorum.”
 
“Kendime ‘kız sözüm’: hukuk okumak…”
 
“Konservatuara girmek istiyordum ve bunun için söz vermiştim kendime. Başardım! Ardından oyunculukla ilgili yapmak istediklerimi gerçekleştirdim. Şimdi ise hukuk okumak istiyorum. Her yaştan tüm kadınların kendilerine inanmalarını ve istediklerinde pek çok şeyi başarabileceklerini bilerek yaşamalarını istiyorum. Biz kadınlar kendimize inanırsak ve üstelik birbirimize destek olursak gerçekten başaramayacağımız bir şey yok! Bundan sonra da kadını destekleyen projelerin içinde biraz daha fazla yer almak istiyorum. Molped ile yol arkadaşlığımızın bunun başlangıcı olacağına inanıyorum”.
“18 yaşındaki Elçin’e şimdi şunu derim: Korkmadan devam et, hayat her zaman senin yanında olacak”
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI