Ana SayfaModaELLE ONLINE SHOP

ELLE ONLINE SHOP

ELLE Online shop açıldı. www.elleshoes.com adresinden ulaşabileceğiniz ELLE sanal mağazasında, ELLE koleksiyonlarına kolayca ulaşabiliyor ve birbirinden avantajlı taksit ve indirim avantajlarından faydalanabiliyorsunuz.

Booties, yağmur çizmeleri, motorcycle, leopard, glamour, maskülen

Koleksiyonda dünya trendlerinin çok başarılı uygulamalarına inanılmaz fiyatlarla ulaşmak mümkün.

Booties: Platformlar, kalın lastik tabanlar, bağcıklar, zipler ve düğmeler…bir bootieden bekleyeceğiniz her şey ELLE’de var.

Yağmur çizmeleri: Bu sezon yağmur çizmeleri deriye büründü. Sadece alt kısmı plastik olan bu çizmelerin tamamı deriden yapılmış. Dolayısıyla ıslanmadan şık olmak için ideal. ELLE’de her modeli var.

Motorcycle:  Motorcu botlarını giymek için motorsiklet kullanmanız gerekmiyor. Yılın en hipe trendini kaçırmamak için ELLE’in onlarca motorcu botuna bir göz atın. Maskülen, simsiyah, iki renkli, kapitone, işlemeli ve hatta kürklü olanları bile var.

Leopard, Yılların eskitemediği moda akımı Leopar yine çok moda. Artık leopar 90’ların ucuz amerikan filmlerindeki gibi kullanılmıyor tam tersine bir lüks ve şıklık sembolüne dönüştü. ELLE’in leopar babetleri masum bir seksilik için ideal.

Glamour, fiyonklar, drapeler ve platformlar. Sizi partilerin en göz kamaştırıcı kadını yapacak tüm detaylar ELLE Tasarım ekibi tarafından düşünülmüş.Kürk, dantel gibi detaylarla zenginleştirilen stilettolar, drapeli, düğmeli ve platformlu bootiler kış gecelerinde fark yaratmanızı sağlayacaklar.

Maskülen, Oxford modası maalesef Türkiye’ye yazın geldi. Sıcaklardan dolayı giyemediğiniz için üzülmeyin çünkü ELLE bu kışa çok zengin bir Oxford koleksiyonuyla giriyor.iki renkli, delikli, düz ve daha niceleri bu kış ELLE’de.

Elle modellerine bakmak için fotogaleriyi tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI